Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Οι "καρποί" της προδοσίας...

Μετά την επαίσχυντη "Συμφωνία των Πρεσπών", οι κλέφτες της ιστορίας μας με τις ευλογίες Τσίπρα και Μητσοτάκη (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ), έφτιαξαν σωματείο που προωθεί την "Μακεδονική" γλώσσα στην Ελλάδα...

και άκουσον άκουσον, ζητάνε την διδασκαλία τους σε σχολεία και πανεπιστήμια της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας μας!

Βέβαια ο απώτερος σκοπός των σκοπιανών είναι να αναγνωριστεί "μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται. Πρωτοδικείο στην Φλώρινα τους αναγνώρισε, ανοίγοντας τον δρόμο και σε όσους άλλους λιγουρεύονται τα ιμάτια της κακόμοιρης πατρίδας μας, Κακόμοιρης, γιατί είχε την ατυχία να κυβερνηθεί από δύο πολιτικά κόμματα (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) που στο διάβα τους έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και πρόδωσαν τις αξίες και τα πιστεύω του ελληνικού λαού.

Αν βρεθεί Έλληνας, Ελληνίδα, Μακεδόνας, Μακεδόνισσα που θα ξαναψηφίσει αυτά τα δύο κόμματα, θα είναι άξιοι της μοίρας τους.

➤ Στους αρχιτέκτονες της καταστροφής της Ελλάδας, Τσίπρα και Μητσοτάκη, έδωσε φυσικά τα συγχαρητήριά του ο γνωστός Ζόραν Ζάεφ: «Εδώ είναι οι καρποί της Πρεσπών, δίνουν χαρά σε όλους εμάς που μιλάμε Μακεδονικά, σε όλους τους Μακεδόνες. Συγχαρητήρια στους ιδρυτές του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα και σε όλους τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας που χαίρονται με αυτή την ωραία πράξη που είναι ιδιαίτερα σημαντική ως άλλη μια επιβεβαίωση των στενών σχέσεων μεταξύ μας στις δύο χώρες. Ευχαριστώ τόσο τους πρώην όσο και τους νυν πρωθυπουργούς, Τσίπρα και Μητσοτάκη, για την πίστη και τη δέσμευσή τους στην οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας.»

* Συνυπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω και για όλα όσα ακόμα έρθουν, είναι και όσοι Έλληνες και όσες Ελληνίδες πιστεύουν ότι από τον καναπέ τους και από το facebook, θα αλλάξουν τον κόσμο. Αυτοί που πιστεύουν ότι με την αποχή τους από εκλογές, πορείες και διαμαρτυρίες, κάτι μπορεί να αλλάξει. Γίναμε φιλοτομαριστές, κοιτάμε μόνο την πάρτη μας και το πρόσκαιρο συμφέρον μας, αδιαφορώντας για όλα όσα γίνονται -τώρα όχι απλά δίπλα μας- αλλά μέσα στο σπίτι μας. Δεν απαιτούμε, δεν διαμαρτυρόμαστε, δεν αντιδρούμε και δεχόμαστε τα πάντα, ότι και αν μας κάνουν. Η Ελλάδα μικραίνει, συρρικνώνεται και απειλείται με αφανισμό. Με κάθε νέα κυβέρνηση, παραδίδουμε όλο και μικρότερη Ελλάδα στα παιδιά μας.