Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Απόστολος Ζέρβας: ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Οι προεκλογικές δηλώσεις (2019) του απερχομένου Πρωθυπουργού για επαναδιαπραγμάτευση - ακύρωση της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, έγιναν προφανώς στα πλαίσια υφαρπαγής της ψήφου των Ελλήνων, κυρίως των υπερήφανων Μακεδόνων.

Ο κ. Μητσοτάκης επέτρεψε να γίνει άλλο ένα Εθνικό και Πολιτιστικό έγκλημα στην ευαίσθητη περιοχή της Φλώρινας (εκεί δρουν φιλοσκοπιανές οργανώσεις) όπου ιδρύθηκε ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ενώ δεν υπάρχει τέτοια γλώσσα, καθώς είναι Βουλγαρική διάλεκτος.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι οι ευχαριστίες του κ. Зоран Заев (Ζόραν Ζάεφ) προς τον πρώην Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, διότι έμπρακτα αποδεικνύουν την πίστη τους και την δέσμευση τους για οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας (μόνον που αυτό αποτελεί μονομερή πράξη).

------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Είναι υποψήφιος βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου.