Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Έκφραση Ευχαριστιών Δ.Δ.Ε. Πιερίας

Στον απόηχο της ενθουσιώδους υποδοχής που έτυχε από το κοινό η εκδήλωση απόδοσης τιμής στις μαθήτριες και στους μαθητές που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό με θέμα: «Η επίδραση των επιφανών προσωπικοτήτων στη διαμόρφωση προτύπων ζωής στην κρίσιμη περίοδο της εφηβείας»,

η Δ.Δ.Ε. Πιερίας ευχαριστεί το 3ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κ. Μακεδονίας για τη συνεργασία του στη διεξαγωγή του διαγωνισμού, τον Δήμο Κατερίνης και ιδιαίτερα το Τμήμα Κατερίνης HJ-39 “Ολύμπιος Ζευς” της American Hellenic Educational Progressive Association (A.H.E.P.A.) Hellas για την πολύπλευρη στήριξη τους στην οργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ξεχωριστή μνεία οφείλουμε στις εμβληματικές προσωπικότητες που κόσμησαν με την παντί τρόπω παρουσία τους την εκδήλωση: Στον κεντρικό ομιλητή Σταμάτη Κριμιζή, διάσημο αστροφυσικό, Επόπτη Διαστημικής Έρευνας & Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, στον Θεοδόση Τάσιο, ομότιμο Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Επίτιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας που χαιρέτησε την εκδήλωση, στον Παναγιώτη Γιαννάκη, θρύλο του ελληνικού αθλητισμού, αρχηγού και προπονητή της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης στις μεγαλύτερες στα χρονικά επιτυχίες της, που ενέπνευσε το κοινό με το συγκινητικό μήνυμα ζωής που έστειλε και τέλος στο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων «Fortissimo» που διάνθισε μουσικά την εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα προβληθεί από το Dion TV (ΔΙΟΝ Τηλεόραση) το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 09:00’ το πρωί. (Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο Internet, στα κανάλια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στο Youtube).