Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Και κανείς δεν αντιδρά...

Ενώ εδώ και πολύ καιρό (για εμάς, από την αρχή...), το "παραμύθι" της προστασίας της υγείας μας, έχει καταρρεύσει, η κυβέρνηση της ΝΔ...

συνεχίζει να εκδικείται και να τιμωρεί όσους δεν υπάκουσαν και δεν συμμορφώθηκαν με τις "υποδείξεις" της.

Ενώ εκατομμύρια τουρίστες ήρθαν το καλοκαίρι στην Ελλάδα χωρίς κανένα περιοριστικό μέτρο, ενώ η ζωή συνεχίζεται και κανείς δεν φοράει μάσκα, τα παιδιά αθλούνται, οι νέοι διασκεδάζουν, οι εκδηλώσεις παίρνουν και δίνουν, η κυβέρνηση δίνει ξανά παράταση στην παράταση στα περιοριστικά-τιμωρητικά-εκδικητικά μέτρα, δήθεν για την προστασία της υγείας μας!

Τα "Νταβατζηλίκια" με τα υποχρεωτικά ράπιντ τεστ των ανεμβολίαστων εργαζομένων (και να μην ξεχνάμε την αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών) παίρνουν παράταση ισχύος έως τις 14 Νοεμβρίου 2022, την ώρα που έχει αποδειχθεί με τον πιο επίσημο τρόπο (ανακοίνωση pfizer), ότι τα εμβόλια δεν προστάτευαν ποτέ από το να μην μολυνθεί ή να μεταδώσει κάποιος τον κορονοϊό, την ώρα που στα νοσοκομεία οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας είναι κατά πολύ περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους!!!

Κερδισμένοι φαρμακοποιοί, ιδιωτικά εργαστήρια, εταιρίες παραγωγής και διακίνησης ράπιντ-μοριακών τεστ! Κερδισμένη η κυβέρνηση από το ΦΠΑ που διακινείται καθημερινά από το υστέρημα των πολιτών. 
Χαμένη η δημοκρατία, η ελευθερία και τα δικαιώματα των ανθρώπων...

Και αυτοί που πρέπει να μιλήσουν δεν μιλάνε...