Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Γάλλου καθηγητή Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περόν

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne (Κριστιάν Περόν): «Τα εμβόλια για τον κορονοϊό δεν ήταν ποτέ αποτελεσματικά, είναι αποδεδειγμένο. Έχουμε ξέσπασμα καρκίνων».

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Λοιμωξιολογίας της Γαλλίας που επί 15ετία ήταν ο υπεύθυνος της εμβολιακής της πολιτικής, Christian Perronne έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο γαλλικό κανάλι "Les Incorrectibles".

➤ Ο καθηγητής Christian Perronne αναφέρθηκε στα του κορονοϊού και στα εμβόλια:

«Με τα χρόνια η φαρμακευτική βιομηχανία αφέθηκε να αποφασίζει για τις πολιτικές υγείας! Οι συντάκτες ομολόγησαν ότι τα ιατρικά περιοδικά τους ήταν αλλοιωμένα από τη βιομηχανία και ότι τα άρθρα ήταν ψευδή, πλαστά!»

«Η θνησιμότητα από κορωνοϊό είναι 0,002%. Ο κίνδυνος είναι εξαιρετικά χαμηλός. Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία;»

«Στην Πορτογαλία από τότε που κυκλοφόρησε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, υπάρχει 20% περισσότερη θνησιμότητα στην ηλικιακή ομάδα 20-50. Η πορτογαλική κυβέρνηση απάντησε ότι ήταν αλήθεια, δεν το αρνήθηκε».

«Οι ογκολόγοι λένε ότι βλέπουν ένα ξέσπασμα καρκίνου. Φίλοι ακτινολόγοι μου λένε ότι πριν έβλεπαν 1 καρκίνο την εβδομάδα τώρα βλέπουν 3 την ημέρα. Είναι πολύ ανησυχητικό».

«Τα εμβόλια δεν ήταν ποτέ αποτελεσματικά, είναι αποδεδειγμένο».

«Οι καμπύλες δημόσιας υγείας της Αγγλίας έδειξαν ότι ένας εμβολιασμένος Άγγλος όταν αντιμετώπιζε έναν ιό είχε 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από έναν μη εμβολιασμένο».

➤ Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Γάλλου καθηγητή λοιμωξιολογίας εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=DBn_f3lDK8E