Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Πάει καλά ο γιατρός...

Αναμένεται να είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών...

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και ανούσια υπερπροβολή, χωρίς να χρειάζεται να καταθέτει το ένα στεφάνι πίσω από το άλλο, χωρίς να... στραβώσει το πρόσωπο του κοιτώντας τις φωτογραφικές κάμερες και χωρίς να ασχολείται με το επίκαιρο και δημοφιλές σπορ των... εναγκαλισμών και των ατελείωτων χαιρετούρων σε εκδηλώσεις και πανηγύρια, η σοβαρή και αξιόπιστη παρουσία του στην τοπική κοινωνία της Πιερίας, εκτιμάται ιδιαίτερα από τους ψηφοφόρους.

Το σοβαρό προφίλ που απορρέει τόσο από το επιστημονικό του υπόβαθρο, αλλά και από τις τοποθετήσεις του σε θέματα που απασχολούν τον απλό άνθρωπο, έχουν απήχηση στους πολίτες και αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί την ημέρα των εκλογών.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση στους κύκλους της εκκλησίας, στο ιατρικό κόσμο, στους πολίτες, είναι βέβαιο ότι η υποψηφιότητά του αλλάζει τα δεδομένα, ενώ οι άνθρωποι που στηρίζουν πάνω του τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον, προέρχονται από όλες τις πολιτικές και ιδεολογικές κατευθύνσεις, με την μερίδα του λέοντος όμως να αποτελεί παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ, απογοητευμένους από το "ξεστράτισμα" της ΝΔ του Μητσοτάκη, τα σκάνδαλα και τα ψέμματα της, υποστηρικτές της σχολής Καραμανλή, ψηφοφόρους που στο πρόσωπο του διακρίνουν έναν άνθρωπο που μπορούν να εμπιστευτούν.


Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο παιδίατρος κ. Απόστολος Ζέρβας μπορεί όχι μόνο να εκλεγεί με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, αλλά να βγει ακόμα και πρώτος σε ψήφους στην Πιερία, αφήνοντας πίσω του άλλους πρωτοκλασάτους και προβεβλημένους από τα ΜΜΕ υποψηφίους.

Όλα αυτά φυσικά απομένουν να επαληθευθούν την ημέρα των εκλογών, όποτε γίνουν αυτές.

* Φωτογραφία από J Lloa από το Pixabay