Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Μειώστε τώρα τα δημοτικά τέλη και ότι αρχίζει και τελειώνει σε τέλη...

Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης...

όπου μεταξύ των άλλων θεμάτων θα συζητηθούν ο καθορισμός των δημοτικών τελών (καθαριότητας-φωτισμού), άρδευσης και ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους χρήσης λαϊκών αγορών για το 2023.

Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε την σκληρή πραγματικότητα ότι η κοινωνία υποφέρει και υποφέρουν περισσότερο οι φτωχοί, οι πολύτεκνοι, κ.α. Οι πλούσιοι δεν υποφέρουν, όποια απόφαση πάρει ο Δήμος Κατερίνης, είτε να αυξήσει, είτε να μειώσει, είτε να κρατήσει σταθερά τα δημοτικά τέλη, δεν τους αγγίζει αυτούς. Όλους τους άλλους όμως τους αγγίζει, γιατί αν μειωθούν τα δημοτικά τέλη θα μπορέσουν να πάρουν λίγο κρέας στα παιδιά τους, ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, να πληρώσουν το φροντιστήριο.

➤ Οπότε επικαλούμενοι την ευαισθησία των δημοτικών "αρχόντων" μας, ζητάμε μία γενναία μείωση των δημοτικών τελών για το σύνολο των δημοτών της Κατερίνης και πλήρης απαλλαγή από τα τέλη των πολυτέκνων, των φτωχών συνδημοτών μας και όσων βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση, και χωρίς θέσπιση ειδικών κριτηρίων.

Δεκάδες Δήμοι σε όλη την Ελλάδα το έχουν κάνει, γιατί όχι και ο Δήμος Κατερίνης; Άλλοι δήμοι επίσης επιδοτούν τις γεννήσεις, γιατί όχι και ο Δήμος Κατερίνης;

Ελπίζουμε την Δευτέρα το βράδυ να δίνουμε συγχαρητήρια στον Δήμο Κατερίνης και όχι να γκρινιάζουμε πάλι...