Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

«Τα μετρητά είναι το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε στα χέρια μας... οπότε ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε.»

Γιατί να πληρώνουμε μετρητά παντού με χαρτονομίσματα αντί για κάρτα;

«Έχω ένα χαρτονόμισμα 50$ στην τσέπη μου και πηγαίνω σε ένα εστιατόριο και πληρώνω το δείπνο μου με αυτό. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου χρησιμοποιεί τα μετρητά για να πληρώσει για το πλυντήριο. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου χρησιμοποιεί τον λογαριασμό για να πληρώσει τον κουρέα. Στη συνέχεια, ο κουρέας θα χρησιμοποιήσει τα μετρητά για ψώνια. Μετά από έναν απεριόριστο αριθμό πληρωμών, θα παραμείνουν τα 50$, τα οποία έχουν εκπληρώσει το σκοπό τους σε όλους όσους τα χρησιμοποίησαν για πληρωμή και η τράπεζα έχει αποκλειστεί από κάθε συναλλαγή πληρωμής με μετρητά.

Αλλά αν έρθω σε ένα εστιατόριο και πληρώσω ψηφιακά - Η κάρτα, οι τραπεζικές προμήθειες για τη συναλλαγή πληρωμής που χρεώνονται στον πωλητή είναι 3%, άρα περίπου 1,50$ και το ίδιο θα είναι και η χρέωση 1,50$ για κάθε περαιτέρω συναλλαγή πληρωμής ή πλύσιμο ρούχων από τον ιδιοκτήτη ή πληρωμές του ιδιοκτήτη του πλυντηρίου, ή οι πληρωμές του κουρέα κλπ..... Επομένως, μετά από 30 συναλλαγές, τα αρχικά 50$ θα παραμείνουν μόνο $5 και τα υπόλοιπα $45 έγιναν ιδιοκτησία της τράπεζας χάρη σε όλες τις ψηφιακές συναλλαγές και χρεώσεις!

Κοντεύουμε να χάσουμε την εθνική μας ταυτότητα. Χωρίς μετρητά, θα ελεγχόμαστε πλήρως από μια παγκόσμια κυβέρνηση. Το πιο ισχυρό πράγμα που έχουμε είναι τα ΜΕΤΡΗΤΑ.

Χρησιμοποιώντας την κάρτα σας, συμβάλλετε στον τελικό σας "θάνατο", παραδίδετε την εξουσία σας, παρακολουθείστε και στο εγγύς μέλλον ελέγχεστε με την κοινωνική σας πιστοληπτική αξιολόγηση που θα υπαγορεύει τη ζωή σας. Το χειρότερο είναι ότι παραδίδετε την ίδια την χώρα σας στους Παγκοσμιοποιητές.

Ο κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν. Τα μετρητά είναι το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε στα χέρια μας... οπότε ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε.»

Χρησιμοποιήστε ΜΕΤΡΗΤΑ.

1. Από το ιστολόγιο της Allona Lahn

2. Διαβάστε και εδώ: "Σήμερα θα πληρώσω με μετρητά"