Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Απόστολος Ζέρβας: ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΑΠΕΙΘΕΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;

Αρθρογραφεί ο Παιδίατρος κ. Απόστολος Ζέρβας*

- Ο Συνταγματολόγος και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά (η γνωστή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ)...

προτρέπει τον κ. Μητσοτάκη και τον Πλεύρη να μην σεβαστεί την απόφαση (τελεσίδικη) του ΣτΕ για την επιστροφή των 2.200 ανεμβολίαστων Υγειονομικών (170 Ιατροί) στις Δημόσιες δομές Υγείας , ανθρώπων οι οποίοι από τον Σεπτέμβριο του 2021 (15 μήνες) διαβιούν σε συνθήκες εξαθλίωσης.

Είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε στον Ελληνικό λαό ότι ο κ. Βενιζέλος είναι κλασσικός τύπος πολιτικού με όλα τα χαρακτηριστικά: ξύλινη γλώσσα - αμετροέπεια - αναποτελεσματικότητα και φλυαρία.

Πολύ σημαντικό είναι επίσης να μην λησμονήσουμε ότι είναι ο εμπνευστής του PSI (κούρεμα) των ομολόγων του Δημοσίου που ήταν αιτία χρεωκοπίας των Ασφαλιστικών Ταμείων και εξαφάνισης των αποταμιεύσεων πολλών πολιτών.

Προφανώς με την δήλωση αυτή προσδοκά την εύνοια του κ. Μητσοτάκη και την τοποθέτηση του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

------------------

* Ο Απόστολος Ζέρβας είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος Ιατρικής ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη (1991-1997) και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή (2004-2009). Είναι υποψήφιος βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου.