Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Μούσκεμα τα πράγματα στο Β΄ ΔΑΚ... (ΦΩΤΟ)

Και όταν λέμε μούσκεμα το εννοούμε κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά...

Εντάξει είναι γνωστή η κατάσταση στο Β΄ ΔΑΚ όταν βρέχει. Στην είσοδο πρέπει να πάρεις αγκαλιά τα παιδιά σου για να τα περάσεις, στάζει παντού μέσα και έξω από τα γήπεδα, ιδίως στο βοηθητικό κλειστό γήπεδο, τον χειμώνα έχουμε την εμφάνιση μικρών λιμνών, και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε κάθε φορά και να σας κουράζουμε.

Αλλά ακόμα και στο πεζοδρόμιο που έχει έξω από το μεγάλο κλειστό γήπεδο και έξω από το κυλικείο, το νερό πάει ποτάμι! Λες να κάτσεις σε μια καρέκλα κάτω από την τέντα του κυλικείου να περάσει η ώρα μέχρι να πάρεις το παιδί σου, και γίνεσαι μούσκεμα. Είτε είσαι στην βροχή είτε πάνω στο πεζοδρόμιο, είτε έξω από το κυλικείο, είτε στις καρέκλες, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Γίνεσαι μούσκεμα!

Και ο λόγος είναι πως τα λούκια που κατεβαίνουν από το μεγάλο κλειστό γήπεδο, ρίχνουν το νερό όλο στο πεζοδρόμιο, γύρω από τα τραπεζοκαθίσματα, κάτω από τις σκάλες, γιατί κανείς δεν σκέφτηκε να βάλει μια προέκταση ώστε το νερό να κατευθύνεται πιο έξω. Ούτε κάποιο ιδιαίτερο κόστος χρειάζεται, ούτε εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις χρειάζονται. Μερικές προεκτάσεις, και να περάσουν τα λούκια μέσα από το πεζοδρόμιο. Θα λυθεί το πρόβλημα όταν βρέχει με τα νερά στο Β΄ ΔΑΚ; Όχι εντελώς, αλλά τουλάχιστον δεν θα γίνονται μούσκεμα, αθλητές, προπονητές και γονείς. Κάτι είναι και αυτό!

Οψόμεθα λοιπόν...