Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Είναι πιο μάγκες αυτοί από εμάς; (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον για το πώς αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό σε σχέση με τον Δήμο Κατερίνης, μάλλον είναι...

Δεν θα δημοσιεύουμε φωτογραφίες από το Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (2ο Αθλητικό Κέντρο). Το έχουμε κάνει στο παρελθόν άπειρες φορές και κανείς από τους αρμόδιους δεν έδειξε να συγκινείται ιδιαίτερα. Πάντως προς ενημέρωση σας, το φωτογραφικό υλικό της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (ιδίως το αδημοσίευτο) είναι τεράστιο για να δημοσιεύουμε όχι απλά μέχρι τα Χριστούγεννα φέτος, αλλά και έως τα επόμενα Χριστούγεννα! Δυστυχώς αντί να διορθώνονται κάποια πράγματα, αυτά αντιθέτως μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα συσσωρεύονται σε σημείο, που αν κάποιος αποφασίσει κάποια στιγμή να προβεί σε κάποιο έργο αποκατάστασης-ανακαίνισης, πολύ δύσκολα αυτό θα αλλάξει την άσχημη εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Β΄ ΔΑΚ. Το 2ο Αθλητικό Κέντρο της Κατερίνης χρειάζεται μια ριζική, επιθετική, ουσιαστική -και δεν είναι υπερβολή- και μία εκ των θεμελίων του ανακαίνιση.

Ας δούμε όμως τι γίνεται σε άλλους Δήμους με τα αθλητικά τους κέντρα, και ας μην πάμε μακριά, ας πάμε στην γειτονική μας Νάουσα, όπου βλέπουμε ότι ο εκεί Δήμος υλοποιεί μία εντυπωσιακή ανακαίνιση του κλειστού γηπέδου της πόλης:

➤ Πλήρης μεταμόρφωση του εσωτερικού του γηπέδου, με ανακαινισμένο δάπεδο, κερκίδες, θέρμανση, κ.α.:


➤ Σύγχρονο γυμναστήριο με όργανα εντός του γηπέδου:


➤ Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στην σκεπή του γηπέδου:


* Και δεν είναι μόνα αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Σύγχρονες τουαλέτες για το κοινό, ανακαινισμένα αποδυτήρια, μόνωση του εξωτερικού του γηπέδου, βαψίματα, καλλωπισμοί χώρων, είναι κάποια από αυτά που περιλαμβάνονται στην μεταμόρφωση του κλειστού γυμναστηρίου του Δήμου Νάουσας.

* Πώς βρήκε τα χρήματα για όλες αυτές τις εργασίες ένας Δήμος 29.000 κατοίκων (με ότι συνεπάγεται αυτό σε δημοτικά τέλη), χωρίς ιδιαίτερο τουρισμό, χωρίς θάλασσα, χωρίς Όλυμπο και Πιέρια όρη; Και πώς δεν μπορεί να τα βρει ο Δήμος Κατερίνης των 82.000 κατοίκων με όλα αυτά τα πλεονεκτήματα που τον χαρακτηρίζουν;

Μάλλον με την απορία θα μείνουμε....