Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Τελικός χάντμπολ Λυκείων Πιερίας - Πρωταθλήτρια η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης (Φωτογραφίες)

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχους αγώνες χάντμπολ μεγάλων κατηγοριών, η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης με σκορ 32-22.





Το πλούσιο θέαμα, το πάθος, η αγωνιστικότητα και η θέληση για την κατάκτηση του κυπέλλου, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες. "Ευ αγωνίζεσθαι" από όσα παιδιά συμμετείχαν στον αγώνα, εντυπωσιακή κερκίδα και από τα δύο σχολεία, με αυτή του 4ου ΓΕΛ να κερδίζει τις εντυπώσεις, και την νίκη να κατακτά δίκαια στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του 2ου ΓΕΛ που από το ξεκίνημα ήταν μπροστά στο σκορ και άντεξε την πίεση των αντιπάλων τους.

Αρκετοί ήταν οι μαθητές που αγωνίζονται στην ομάδα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης - 3 από το 4ο ΓΕΛ και 4 από το 2ο ΓΕΛ - και φυσικά ξεχώρισαν, αλλά θετική εντύπωση άφησε το γεγονός ότι και τα υπόλοιπα παιδιά αγωνίστηκαν λες και έπαιζαν αρκετά χρόνια χάντμπολ! Στα θετικά επίσης η εξοικείωση των μαθητών με τους κανονισμούς του χάντμπολ. Ενώ άψογη ήταν η συμπεριφορά των πάρα πολλών μαθητών-τριών που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Β΄ ΔΑΚ της πόλης μας. Αλάνθαστη η διαιτησία των κ. Γιώργου Βαρμάζη και κ. Λευτέρη Ελευθεριάδη.

Το κύπελλο απένειμε στην νικήτρια ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γιώργος Μακρής, και ως "δώρο" για την νίκη τους, τους υποσχέθηκε 1 εσωτερική εκδρομή!