Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Ο Νίκος Τσερτικίδης υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με την "ΝΙΚΗ"

Στο κάλεσμα όλων των καλοπροαίρετων Ελλήνων για συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, ανταποκρίθηκε ο Νικόλαος Τσερτικίδης και θα είναι ο 5ος υποψήφιος για το Νομό Πιερίας.

Το Κίνημα διαθέτει πλέον υποψήφιους Βουλευτές από όλα τα κοινωνικά στρώματα και επαγγέλματα, αλλά δεν έχει κανέναν επαγγελματία πολιτικό και δεν δέχεται κανέναν που να έχει χρηματίσει βουλευτής σε οποιονδήποτε πολιτικό χώρο.

Οι αρχές και οι επιδιώξεις της ΝΙΚΗΣ περιγράφονται με σαφήνεια και ειλικρίνεια στην ιστοσελίδα NIKH.gr όπου κανείς μπορεί να βρει όλα τα σχετικά με τις εκλογές, τους υποψηφίους και άρθρα με τα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Λίγα λόγια για τον Νικόλαο Τσερτικίδη.

Γεννήθηκε το 1974 στην Κατερίνη, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Πουσπουρίκα, καθηγήτρια Φυσικής και έχουνε δύο παιδιά. Υπηρέτησε τη Στρατιωτική θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και εργάστηκε για 15 χρόνια σε έργα οδοποιίας ανά την Ελλάδα και για σύντομο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον πρωτογενή τομέα με την μελισσοκομία.

Είναι Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Νόμου Πιερίας "Ο Άγιος Φιλάρετος ο ελεήμων".

Η ΝΙΚΗ είναι ένα Κίνημα που πραγματικά προέρχεται από τον Λαό, στηρίζεται από τον απλό Λαό και ενεργεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Λαού.

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ
Τοπική Κοινότητα Πιερίας