Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Στο... βουνό θέλει να μας στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές θα είναι ο καθηγητής Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Σορβώνης Γρηγόρης Γεροτζιάφας στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γεροτζιάφας, υπέρμαχος του συνολικού καθολικού εμβολιασμού κατά το κορωνοϊού, είχε... στεναχωρηθεί που η κυβέρνηση της ΝΔ επέβαλε υποχρεωτικότητα εμβολιασμού (το γνωστό πρόστιμο των 100 ευρώ) μόνο στους άνω των 60, και ήθελε να γίνει υποχρεωτικός για όλους με καθολικές ποινές.

Να πάρουμε σκληρά μέτρα ήθελε ο κ. Γεροτζιάφας και όσοι δεν εμβολιαστούν να μην μπορούν να εντάσσονται σε μια κανονική κοινωνική λειτουργία. Δηλαδή να μην μπορούν να ζήσουν! Όποιος δεν εμβολιαστεί να μην μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία, αλλά μπορεί να πάει στο βουνό και να μείνει μόνος του, υποστήριζε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής ιατρικής.

Όλα αυτά είναι απλά μία υπενθύμιση ότι το υγειονομικό απαρτχάιντ που τόσο αυταρχικά και φασιστικά μας επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ είχε την στήριξη και της αντιπολίτευσης, είτε ανοιχτά, είτε σιωπηρά. Και πως αν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΣΟΚ (ο κ. Ανδρουλάκης ήθελε να εμβολιαστούμε όλοι μας υποχρεωτικά), τα ίδια θα έκαναν! Ακόμα και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα της Βουλής (ΚΚΕ, ΜΕΡΑ25), το καθένα με τον τρόπο του ανέχτηκαν αυτόν τον πρωτοφανή διαχωρισμό των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Το συμπέρασμα όλων των παραπάνω είναι ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ είναι "το ένα και το αυτό". Συμφωνούν σε όλα. Συμφωνούν στα μνημόνια, συμφωνούν στον ΕΝΦΙΑ, συμφωνούν στην εξαθλίωση μας. 

Ψηφίζοντας ΝΔ, είναι σαν να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν να ψηφίζεις ΝΔ. Είναι το ίδιο πράγμα. Το μόνο που αλλάζει είναι τα χρώματα και τα ονόματα...

Και αν δεν μπορέσουν να εκλεγούν το καθένα αυτοδύναμα, θα βρουν τον τρόπο π.χ. φτιάχνοντας μια κυβέρνηση "οικουμενική" με ένα "κοινής αποδοχής πρόσωπο" ως πρωθυπουργό, να διατηρηθούν στην εξουσία και να συνεχίσουν να επιβιώνουν εις βάρος όλων μας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και όποιος δεν την αντιλαμβάνεται, απλά αιθεροβατεί...