Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Κάτι τρομερό συμβαίνει στην Κατερίνη...

Άνθρωποι ψηλώνουν αφύσικα, άλλοι γίνονται ξαφνικά νέοι και όμορφοι και ο κόσμος παρακολουθεί εμβρόντητος αυτό το περίεργο φαινόμενο!

Κάποιοι μιλούν για εξωγήινη παρέμβαση με απώτερο σκοπό την αντικατάσταση μας, από άλλους ανθρώπους ψηλότερους και νεώτερους. Μάλιστα αν συνεχιστεί με αυτό τον ρυθμό η "αντικατάσταση" μας, σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν κοντοί, άσχημοι και ηλικιωμένοι άνθρωποι.

Σε πιο προχωρημένα σενάρια, οι εξωγήινοι, συμφώνησαν με τις κυβερνήσεις στον πλανήτη μας, να μας αφήσουν ήσυχους να ζήσουμε, μόνο αν ψηλώσουμε, γίνουμε νεώτεροι και πιο όμορφοι. Και η "αντικατάσταση" ξεκίνησε με ποιους άλλους τους πολιτικούς μας. Που για το καλό της ανθρωπότητας προσφέρθηκαν πρώτοι να γίνουν νεώτεροι, ψηλότεροι και ομορφότεροι!

Παρακολουθώντας άθελα μας στα κοινωνικά δίκτυα την πολιτική ζωή της πόλης μας, διαπιστώσαμε την αλήθεια όλων όσων παραπάνω σας περιγράψαμε. Είδαμε πολιτικούς να δημοσιεύουν φωτογραφίες στις οποίες με το ζόρι αναγνωρίζονται. Άλλη ψήλωσε 20 πόντους! Άλλη μίκρυνε κατά 20 χρόνια! Άλλος έγινε ομορφότερος και από την Χιονάτη! Και το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν τους συναντούμε στους δρόμους, στις εκδηλώσεις. Από την μία τους βλέπουμε στα κοινωνικά δίκτυα ψηλούς, όμορφους και νέους και ξαφνικά τους βλέπουμε μπροστά μας όπως πραγματικά είναι. Και βρισκόμαστε ξαφνικά σε σύγχυση, δεν ξέρουμε ποιος πολιτικός είναι ο πραγματικός. Ο ψηλός ή ο κοντός;

Κάποιοι κακεντρεχείς συμπολίτες μας, λένε ότι η αιτία όλων αυτών είναι οι εκλογές! Και ότι κάποιοι υποψήφιοι παρουσιάζονται έτσι ώστε να εντυπωσιάσουν τους ψηφοφόρους, να πουν «τι παιδί είσαι εσύ μάνα μου!» και να του αποσπάσουν την ψήφο! Εμείς δεν ασπαζόμαστε αυτή την άποψη. Πιστεύουμε ότι ο πολιτικός κρίνεται από το έργο που παρουσιάζει ή δεν παρουσιάζει και όχι από το αν δείχνει ψηλότερος, νεώτερος και ομορφότερος.

Εμείς πιστεύουμε ότι για όλα φταίνε οι εξωγήινοι!

Καλή Ανάσταση να έχουμε, με αυτό το χιουμοριστικό φυσικά κείμενο μας!!!

* Φωτογραφία από Diane Kim από το Pixabay