Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

«Δυνατή» συνέντευξη του Αλκίνοου Τασόπουλου για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Κατερίνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου στην Κατερίνη παραχώρησε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοος (Άλκης) Τασόπουλος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Εκκίνηση" του κ. Κώστα Κουκοδήμου.


Τα θέματα αθλητισμού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές υποδομές στον Δήμο Κατερίνης, κυριάρχησαν στην συνέντευξη του κ. Τασόπουλου, αφού όταν έχεις απέναντι σου τον Πρόεδρο του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της πόλης μας και από τους πιο ιστορικούς στην Ελλάδα, του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, θα μιλήσεις για αθλητισμό.


Ο κ. Τασόπουλος δεν "κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του", απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας, μίλησε για όλα και για όλους, για τα προβλήματα στο Α΄ και στο Β΄ ΔΑΚ (αθλητικά κέντρα Κατερίνης), την ανάγκη άμεσης αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών στον Δήμο Κατερίνης, έκανε προτάσεις και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι το καλύτερο από όποια θέση και αν βρίσκεται την επομένη των δημοτικών εκλογών για να έχουν τα παιδιά μας και η νεολαία της πόλης μας τις κατάλληλες συνθήκες άθλησης.


Είναι μία "δυνατή" συνέντευξη που αξίζει τον χρόνο σας να την παρακολουθήσετε!