Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτοί το «αμίλητο νερό» και εμείς χωρίς νερό και ενημέρωση

Ελλιπής η διαχείριση της ενημέρωσης των δημοτών από τον Δήμο Κατερίνης και την ΔΕΥΑΚ για την πολύωρη διακοπή νερού που είχαμε από σήμερα νωρίς το πρωί έως το μεσημέρι στην πόλη μας.

Και ενώ οι πολίτες ρωτούσαν ο ένας τον άλλο, τι έγινε και πότε θα έρθει το νερό, είδαμε μετά από ώρες μία ανακοίνωση του Δήμου Κατερίνης στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook και στην ιστοσελίδα του, ενώ οι υπηρεσίες τύπου του Δήμου δεν ενημέρωσαν τα ΜΜΕ για ένα τόσο σημαντικό θέμα! 

➤ Λάβαμε από το γραφείο τύπου του Δήμου Κατερίνης σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2023 και έως την ώρα που γραφόταν το άρθρο μας, email για :

  • "ΗΜΕΡΙΔΑ «Το πολύτιμο αμμοθινικό σύστημα της Αλυκής Κίτρους και η προστασία του» - Υπό την αιγίδα του Δ.Κατερίνης στο Πνευματικό Κέντρο"
  • "Απάντηση σε δημοσιεύματα για τη διαδικασία αναβάθμισης του δημοτικού οδοφωτισμού"
  • "Δήμος Κατερίνης: Κατασκευάζεται το νέο πάρκινγκ στην Παραλία Σημαντική λύση – ανάσα για τη στάθμευση"

Προφανώς η πολύωρη διακοπή νερού σε μεγάλο κομμάτι της πόλης μας δεν θεωρήθηκε σημαντική για να μας σταλεί ενημέρωση με email από το γραφείο τύπου!

* Κάτι παρόμοιο έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν μάθαμε πάλι από το... facebook του Δήμου Κατερίνης ότι δεν θα ανοίξουν τα σχολεία!

* Για την ιστορία το νερό ήρθε κάποια στιγμή το μεσημέρι σπίτια μας...

* Image by OpenIcons from Pixabay