Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Αγιασμός του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τελέστηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 ο Αγιασμός των οκτώ τμημάτων του ιστορικότερου και μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της Κατερίνης και της Πιερίας, του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης για την νέα αθλητική-αγωνιστική χρονιά 2023-2024.

Ο Αγιασμός τελέστηκε στο Β΄ ΔΑΚ (2ο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος»), παρουσία του Προέδρου και του Δ.Σ. του Συλλόγου, αθλητών-τριών, προπονητών-τριών, γονιών και φίλων, καθώς φυσικά των αρχών και θεσμικών φορέων της πόλης μας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Κιτσούλης του Ιερού Ναού Παντανάσσης Κατερίνης.

Λόγω των πρόσφατων καταστροφικών για την ζωή και τις περιουσίες συνανθρώπων μας, πλημμυρών αλλά και των πυρκαγιών που επέφεραν δυσάρεστες συνέπειες στις ζωές όλων μας, η εκδήλωση ήταν σεμνή και λιτή και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν όσων έχασαν τις ζωές τους και όσων βίωσαν και βιώνουν απίστευτες καταστάσεις.

Το Δ.Σ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης και όλη η μεγάλη οικογένεια του Συλλόγου, εύχονται και προσεύχονται να βρουν ανακούφιση όλοι οι πληγέντες από τις καταστροφές και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους των νεκρών συνανθρώπων μας.

Στην τελετή του Αγιασμού, έδωσαν το παρών τους στο κάλεσμα του Δ.Σ., ο Βουλευτής Πιερίας της ΝΙΚΗΣ κ. Κομνηνός Δελβερούδης, ο γραμματέας του Δήμου Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Λιακόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Πιπίτσα Μακρίδου, κ. Ασημίνα Πούλιου, κ. Γεώργιος Κυριακίδης, δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων του Δήμου Κατερίνης, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας βόλεϊ κ. Χρήστος Τασχουνίδης, ο Ολυμπιονίκης μας κ. Σάββας Καρυπίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Ιωάννης Ντούμος συνοδεία στελεχών του συνδυασμού του, αθλητές-τριες, προπονητές-τριες, γονείς των αθλητών-τριών και πολλοί φίλοι και φίλες του Συλλόγου μας και του αθλητισμού.

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοος Τασόπουλος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην 66η έναρξη μίας ακόμη αθλητικής-αγωνιστική χρονιάς, εξέφρασε και ίδιος την θερμή συμπαράσταση της οικογένειας του Συλλόγου στα θύματα των πρόσφατων τραγικών καταστροφών από τις πλημμύρες. Ο κ. Τασόπουλος ευχαρίστησε αθλητές-τριες για τις επιτυχίες που κάθε χρόνο φέρνουν στον Σύλλογο, τους προπονητές τους και τους γονείς των αθλητών-τριών.

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης ευχαριστεί θερμά όσους και όσες με την παρουσία τους στην χθεσινή εκδήλωση, άλλα και όλες και όλους που δεν κατάφεραν να βρίσκονται εκεί, για την διαχρονική στήριξη τους στον Σύλλογο μας και την αγάπη που τρέφουν για τον αθλητισμό.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα:

Τον Πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης για την παραχώρηση του χώρου του Β΄ ΔΑΚ.
Τον Πρόεδρο της Θρακικής Εστίας Κατερίνης για την ευγενική παραχώρηση τραπεζοκαθισμάτων.
Τον κ. Ιωάννη Ελ Ανυ υπεύθυνο του κυλικείου του Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης για την καθοριστική βοήθεια και συμμετοχή του στην εκδήλωση.
Το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας βόλεϊ κ. Χρήστο Τασχουνίδη για την διάθεση ηχοσυστήματος για την τελετή του Αγιασμού.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται σε όλη την αθλητική οικογένεια του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης μία καλή, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες αγωνιστική χρονιά.

Ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης
Αλκίνοος Τασόπουλος
Το Δ.Σ.

* Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ένα σύντομο βίντεο από την τελετή Αγιασμού: https://youtu.be/eFzoOly5mPs?si=mRAVXOuFBvIHfpmp