Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Το χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στον Αγιασμό για την νέα αθλητική-αγωνιστική χρονιά (ΦΩΤΟ)

Πολυπληθής η συμμετοχή του τμήματος χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στην τελετή Αγιασμού του Συλλόγου για την νέα αθλητική-αγωνιστική χρονιά.

Παρουσία τόσο της ανδρικής ομάδας χάντμπολ όσο και των ακαδημιών και των προπονητών της, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των οκτώ τμημάτων του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης. Το παρών επίσης έδωσαν ο Ολυμπιονίκης αθλητής του Συλλόγου κ. Σάββας Καρυπίδης, ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος και μεγάλος χορηγός του τμήματος χάντμπολ κ. Χαράλαμπος Σαββίδης, ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ κ. Μιχάλης Κανταρτζής και πολλοί γονείς παιδιών των ακαδημιών. Το χάντμπολ της πόλης όμως εκπροσωπήθηκε και από αντιπροσωπεία αθλητριών του Ορφέα Κατερίνης με τον προπονητή τους κ. Πάνο Αθανασιάδη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης, επιβεβαιώνοντας τις πολύ καλές σχέσεις και δεσμούς των δύο ομάδων.

Μάλιστα οι ακαδημίες χάντμπολ παρέμειναν στο Β΄ ΔΑΚ έως το τέλος της εκδήλωσης όπου με δικιά τους πρωτοβουλία καθάρισαν και τακτοποίησαν τον χώρο όπου τελέστηκε η λιτή και σεμνή εκδήλωση του Συλλόγου και ο Αγιασμός, αποσπώντας τα εύσημα όλων.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά των ακαδημιών χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης!