Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Οι Ακαδημίες Χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έκοψαν την βασιλόπιτα τους

Οι Ακαδημίες Χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έκοψαν σήμερα το απόγευμα την βασιλόπιτα τους στον φυσικό τους χώρο στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την ώρα της προπόνησης της ανδρικής ομάδας σε οικογενειακό κλίμα και ατμόσφαιρα, αλλά με πολλά και πλούσια δώρα και κεράσματα για τους τυχερούς της βασιλόπιτας και όχι μόνο.

Οι μικροί αθλητές του Αρχέλαου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ολυμπιονίκη της ομάδας, τον Σάββα Καρυπίδη που δεν έκρυψε και αυτός την χαρά του που βρίσκεται ανάμεσα τους. Μάλιστα ο κ. Καρυπίδης πρόσφερε μία στολή της Εθνικής Ελλάδος σε όποιον αθλητή φανεί συνεπής και δεν λείπει από τις προπονήσεις!

Ο έφορος της ομάδας κ. Μιχάλης Κανταρτζής -που εκπροσώπησε και το Δ.Σ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, μιας που ο πρόεδρος κ. Αλκίνοος Τασόπουλος απουσίαζε λόγω ασθένειας- μετέφερε τις ευχές του προέδρου και ευχήθηκε από την μεριά του στους νεαρούς αθλητές, υγεία, ευημερία, να είναι καλοί μαθητές και τους τόνισε ότι αγωνίζονται και αποτελούν μέλη του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αθλητικού συλλόγου της Κατερίνης και της Πιερίας και θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτό!