Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Τα Λύκεια της Κατερίνης παίζουν χάντμπολ!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του σχολικού πρωταθλήματος χειροσφαίρισης (χάντμπολ) των Λυκείων του νομού μας.

5 Λύκεια της Κατερίνης θα διεκδικήσουν το "στέμμα" του πρωταθλητή, υποσχόμενα να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις! Φαβορί τα Λύκεια που έχουν στις τάξεις τους αθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ, με το ζητούμενο, νικητής να βγει ο αθλητισμός!

Εδώ και αρκετό διάστημα οι "ομάδες" έχουν ξεκινήσει προετοιμασία στις αυλές και τα γυμναστήρια των σχολείων τους, έχουν φτιάξει το κάθε Λύκειο την στολή του, ενώ τα πειράγματα μεταξύ των μαθητών δίνουν και παίρνουν.

Το Τμήμα Χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, όπως πάντα θα είναι δίπλα στους μαθητές, και στους διοργανωτές του γραφείου φυσικής αγωγής, παρέχοντας οποιαδήποτε βοήθεια του ζητηθεί και ας κερδίσει ο καλύτερος!

Όσο για το πρόγραμμα των αγώνων του 1ου γύρου:

1ο ΕΠΑΛ - 2ο ΓΕΛ 
3ο ΓΕΛ - 2ο ΕΠΑΛ 
4ο ΓΕΛ περνάει χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο

Στον 2ο γύρο:

Ο νικητής του αγώνα 3ο ΓΕΛ - 2ο ΕΠΑΛ αντιμετωπίζει το 4ο ΓΕΛ και ο νικητής αντιμετωπίζει τον νικητή του αγώνα 1ο ΕΠΑΛ -2ο ΓΕΛ στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, με τον πρωταθλητή να εκπροσωπεί την Κατερίνη στην επόμενη φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος χάντμπολ!

Οι αγώνες θα γίνουν στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (Θεόδωρος Διαμαντόπουλος) στις 21 και 23 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 29 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης στις 10:00 και στις 11:30 τα πρωινά (ο τελικός στις 10:00 το πρωί).