Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

4ο ΓΕΛ Κατερίνης - 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης για το σχολικό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης (χάντμπολ)

Σε έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα που στο μεγαλύτερο διάστημα του ήταν ντέρμπι, το 4ο ΓΕΛ Κατερίνης νίκησε το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης για το σχολικό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης (χάντμπολ) με σκορ 25-21.

Με αυτή την νίκη το ζευγάρι του τελικού είναι 2ο ΓΕΛ Κατερίνης - 4ο ΓΕΛ Κατερίνης. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Πιερία στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης.

Μαθητές που παίζουν ή έπαιζαν στον ΓΑΣ Αρχέλαο Κατερίνης, όπως ήταν φυσικό έκαναν την διαφορά στον σημερινό αγώνα, αλλά και με τους υπόλοιπους να δείχνουν αξιοσημείωτες ικανότητες στο άθλημα του χάντμπολ.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και των δύο σχολείων που μας πρόσφεραν σήμερα όμορφο θέαμα που σε αρκετές στιγμές δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αγώνες ομάδων χάντμπολ!

Συγχαρητήρια στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής, τους γυμναστές και τα σχολεία, που με την σημαντική βοήθεια τους υλοποιείται με επιτυχία αυτή η προσπάθεια!

Ζητούμενο από αυτούς τους αγώνες είναι να εξοικειωθούν οι μαθητές με τον αθλητισμό και τις ιδέες που πρεσβεύει, και να παρακολουθήσουμε ωραίους αγώνες, χωρίς σκοπιμότητες και τραυματισμούς.