Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Τα "κατορθώματα" του Χάρη Βαρυτιμίδη

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χειμερινή αγωνιστική περίοδος για τον Κατερινιώτη Ομοσπονδιακό Προπονητή του στίβου Χάρη Βαρυτιμίδη.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα "Μικρής Πίστας" (κλειστού στίβου) οι αθλητές του κατέκτησαν ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο, μία 4η θέση ενώ αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού Γερμανός αθλητής του.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Βροντινός ήταν 1ος στα 60 μ. με ατομικό ρεκόρ 6.67, ο Γιάννης Καμαρινός 2ος στα 60 εμπόδια επίσης με ατομικό ρεκόρ 7.83, ο Ευθύμης Καραγιώργος 4ος στα 60 εμπόδια με 8.24 χάνοντας στις λεπτομέρειες το μετάλλιο και τέλος ο Γερμανός αθλητής Moritz Culschbach επιβεβαίωσε την πρόοδό του στις επιδόσεις τρέχοντας στον πρωινό προκριματικό (δεν δικαιούνταν πρόκρισης) στα 60 μ. κοντά στο ατομικό του ρεκόρ. Λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε η Πανελληνιονίκης της κατηγορίας Κ23 Ζωή Τραγουστή. Του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είχε προηγηθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη στο οποίο συμμετείχαν οι Βροντινός και Καμαρινός παίρνοντας την 4η και 8η θέση αντίστοιχα στα αγωνίσματά τους.

Σε όλους τους αγώνες που προηγήθηκαν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες έκαναν αλλεπάλληλες καταρρίψεις των ατομικών τους ρεκόρ.

Η συνέχεια θα δοθεί στους αγώνες της θερινής αγωνιστικής περιόδου με υψηλούς στόχους καθώς υπάρχουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι Μεσογειακοί Αγώνες Κ23 και οι Βαλκανικοί Αγώνες.