Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Υπερήφανοι οι ΗΠΑ για τα F-16 που έδωσαν στην Τουρκία

Μάλλον θα ξεχειλίζουν από υπερηφάνεια και στην κυβέρνηση που παρέδωσαν όλη την χώρα στους Αμερικάνους!

Πίστευε κανείς ότι οι ΗΠΑ δεν θα βοηθούσαν την Τουρκία; Κανείς εκτός από την κυβέρνηση μας, που έκανε την πατρίδα μας αποικία των Αμερικάνων, υποπόδιο και υποτελή τους, και πρόθυμη να καταστραφεί για χάρη τους. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ μας έκανε επίσημο στόχο (πυρηνικό) της Ρωσίας, κολλητό του Ισραήλ (που γενοκτονεί τους Παλαιστίνιους), και στόχο κάθε φανατικού άραβα! Με την απατηλή ελπίδα πώς αν γίνει κάτι με τους Τούρκους, οι ΗΠΑ θα τρέξουν να μας σώσουν.

Αντιθέτως και δυστυχώς για εμάς, οι ΗΠΑ ήταν, είναι και θα είναι κώλος και βρακί με την Τουρκία. Θα πάρουν ότι μπορούν από εμάς, θα μας ξεζουμίσουν και μετά θα μας πετάξουν στα σκυλιά!

Είμαστε μία χώρα πλέον (και όχι πατρίδα) χωρίς αξίες, χωρίς υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Και για αυτό δεν φταίνε μόνο αυτοί που μας κυβερνάνε (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και όσοι ψήφισαν στο παρελθόν και ακόμα ψηφίζουν τα συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα. Και δυστυχώς θα τα ξαναψηφίσουν!

Φταίνε και οι απλοί πολίτες, οι μεροκαματιάρηδες, οι εργάτες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι νέοι μας, που αρέσκονται από την αναπαυτική θέση της καρέκλας κάποιου καφέ να παρακολουθούν απαθέστατα όσα γίνονται εντός και εκτός της επικράτειας μας.

Καμία αντίδραση, καμία διαμαρτυρία, καμία διαδήλωση, το απόλυτο μηδέν! Κανένα επιδοματάκι να μπαίνει και ας σκάσουν οι άλλοι, οι "γραφικοί", οι "ψεκασμένοι" και οι "συνωμοσιολόγοι" να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Παραδοθήκαμε χωρίς να πέσει ούτε μία "σφαίρα"! Μας έπιασαν στον ύπνο, λες και ζούμε το δικό μας "matrix". Είμαστε ευτυχισμένοι μες στην δυστυχία μας! Μας "εκτελούν" κάθε μέρα και εμείς νομίζουμε ότι απλά... βρέχει!

Όσο για τα F-16, διαβάστε την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ:

«Οι ΗΠΑ με περηφάνια ανακοινώνουν σήμερα ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην αγορά από την Τουρκία νέων μαχητικών αεροσκαφών F-16 Block 70 – το πιο προηγμένο F-16 που κατασκευάστηκε ποτέ, διαθέσιμο μόνο στους πλησιέστερους Συμμάχους και εταίρους. Απλώς το τελευταίο παράδειγμα της διαρκούς δέσμευσης των ΗΠΑ για εταιρική σχέση ασφάλειας με την Τουρκία.»