Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Μια υπέροχη εκδήλωση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης



Όσοι ήταν σήμερα το απόγευμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ( και ήταν πάρα πολλοί) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια υπέροχη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με αφορμή το ετήσιο Πασχαλινό Bazaar του σχολείου.
Η αίθουσα εκδηλώσεων ήταν στολισμένη με λαμπάδες διακοσμημένες σε υπέροχα ντεκόρ, και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης αναβίωσαν το έθιμο των «Λαζαρίνων» το οποίο επιμελήθηκαν οι δασκάλες Αναστασιάδου Παρασκευή και Δαμασκηνού Ανθή.
Πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση καθώς και ο Διευθυντής του Σχολείου ο κύριος Ναχόπουλος Νικόλαος. 


         

Υπήρχε μπουφές με καφέ, τσάι, χυμούς και υπέροχα εδέσματα και όσοι παραβρέθηκαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εκδήλωση της οποίας την οργάνωση είχε αναλάβει ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου που μας έδειξε ένα μικρό δείγμα του έργου που προσφέρουν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.
Μιλήσαμε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων την κυρία Μπίσμπα Έφη που μας είπε για την εκδήλωση:

«Με αφορμή το Πάσχα κάνουμε το πασχαλινό μας  bazaar πουλάμε τις λαμπάδες μας και προσφέρουμε στους γονείς καφέ, τσάι και εδέσματα  για να γνωριστούμε καλύτερα, να συσφίξουμε τις σχέσεις μας και να μας στηρίξουν στην προσπάθεια που κάνουμε.
Ευχαριστούμε τον διευθυντή του σχολείου καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων για την συμπαράσταση και την άριστη συνεργασία. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που είναι αρωγοί και συμπαραστάτες μας καθώς και τους μαθητές του σχολείου μας και μην ξεχνάμε ότι όλα γίνονται για αυτούς».