Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ: Καταδικάζουμε όλους όσους ευθύνονται για την κατάσταση του Πιερικού!



Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
   Αγωνιώντας για το μέλλον του Πιερικού και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αμαυρώνουν την ιστορία της κορυφαίας ομάδας της Πιερίας, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού σε έκτακτη συνεδρίαση το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαΐου 2015, ασχολήθηκε με τα διαδραματιζόμενα στις τάξεις του συλλόγου αλλά  και τι διαφαινόμενο αγωνιστικό αβέβαιο μέλλον της ομάδας της Κατερίνης.
   Οι παλαίμαχοι αφού κατέθεσαν τις απόψεις και τον προβληματισμό τους , ζητούν από όλους τους εμπλεκόμενους συνέναιση, ηρεμία και ρηξικέλευθες –έστω στο παρά πέντε- αποφάσεις, ώστε να μην αμαυρωθεί περαιτέρω το όνομα και η ιστορία του Πιερικού.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
   Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, επισημαίνουν:
   « Εμείς οι παλαίμαχοι του Πιερικού, καταδικάζουμε όλους τους εμπλεκόμενους του ποδοσφαίρου της Πιερίας που οδήγησαν την ομάδα του Πιερικού στα πρόθυρα της απαξίωσης και θεωρούμε ότι ήλθε η ώρα των σημαντικών αποφάσεων που θα οδηγήσουν στην αλλαγή σελίδας του μεγάλου συλλόγου του Νομού μας. Επιτέλους ο Πιερικός πρέπει να επιστρέψει στην κατηγορία που ανήκει. Στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
   Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια αναστροφής του απαξιωτικού και αρνητικού κλίματος.
   Επιζητούμε την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης τόσο των Πιεριέων φιλάθλων όσο και των ομάδων της Πιερίας προς τον Πιερικό.
   Ο Πιερικός και η κοινωνία του Νομού δεν έχουν την πολυτέλεια της διαμάχης και των διαχωρισμών. Επιπρόσθετα για εμάς τους παλαιμάχους κάθε ενέργεια που αντίκειται στα συμφέροντα του Πιερικού αποτελεί αιτία σύγκρουσης. Δεν επιτρέπουμε ο Πιερικός να γίνει ο «δούρειος ίππος» για να εξιλεωθούν όσοι διέπονται και κινούνται με ταπεινά και μικροπρεπή συμφέροντα.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
   Προτείνουμε και καλούμε την προσεχή Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 το βράδυ ( ώρα και τόπος θα γνωστοποιηθούν ) σε ανοικτή συνάντηση και εποικοδομητική συζήτηση, τους προέδρους του Σ.Φ.Κ. και Π.Α.Ε. Πιερικός και τους εκπροσώπους του Σ.Ο.Π. των Μελανόλευκων και του Σ.Φ.Ι.Π. αλλά και τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, γιατί οι στιγμές επιβάλλουν συμπόρευση και κοινή πορεία.
   Τέλος καλούμε την Τετάρτη 13-5-2015 όλους τους Φιλάθλους της Πιερίας σε συμπαράσταση  στην αγωνιστική προσπάθεια της ομάδας μας, για τον αγώνα του Πιερικού με τον Τύρναβο.»
   Στη συνεδρίαση συμμετείχαν από πλευράς διοίκησης οι Νίκος Καλαμπάκας (πρόεδρος), Στάθης Παρουσιάδης ( α΄ αντιπρόεδρος ), Μπάμπης Μουστακίδης (β΄ αντιπρόεδρος ), Βασίλης Δαδάκος (γεν. γραμματέας ), Αστέρης Γιώτσας (ταμίας ), Μπάμπης Πεΐδης (έφορος τύπου και δημοσίων σχέσεων ) και Κώστας Πόδας (υπεύθυνος ποδοσφαιρικής ομάδας).
   Παρόντες επίσης οι παλαίμαχοι και προπονητές ποδοσφαίρου, Πέτρος Πουρπουτίδης και Σταύρος Διαμαντόπουλος.