Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  ΠΙΕΡΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗ  ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ


Χρόνια Πολλά  στις μητέρες με  υγεία  και  δύναμη για το ανεκτίμητο έργο που επιτελούν στη ζωή μας. Η μητέρα είναι το πολυτιμότερο και το πρώτο πρόσωπο που αντικρίζουμε όταν ερχόμαστε στον κόσμο. Μας δημιουργεί, μας ανατρέφει, μας φροντίζει, μας προσφέρει την άδολη αγάπη της και τη στοργή της, μας συμβουλεύει, μας αποτρέπει και μας προστατεύει, μας στηρίζει, αγωνιά για μας, λυπάται αλλά  και χαίρεται αληθινά για τις επιτυχίες μας.  Η μητέρα μας, είναι η ασπίδα μπροστά σε κάθε κίνδυνο, γίνεται θυσία για την ευτυχία μας θέτοντας πάντα  τις δικές της ανάγκες σε δεύτερη μοίρα χωρίς καμία σκέψη.

Η γιορτή της μητέρας εύχομαι να αποτελέσει την  αφορμή προκειμένου να  αποδώσουμε τον πρέποντα θαυμασμό και σεβασμό σε αυτά τα θαυμάσια, γλυκά  και δυνατά  πλάσματα που είναι δίπλα  μας- για μια ζεστή αγκαλιά και ένα τρυφερό χάδι- και πάντα βρίσκουν λύση στα προβλήματά μας.

Οφείλουμε στις μητέρες ένα μεγάλο ευχαριστώ , μια συγνώμη για τις φορές που τις πληγώνουμε, πολύ αγάπη και χαρές για όλα αυτά που ακούραστα  μας προσφέρουν χωρίς ανταλλάγματα. Πρωτίστως, η ίδια της η  οικογένεια και έπειτα η πολιτεία να βοηθήσουν τις μητέρες να βελτιώσουν την καθημερινότητα και γενικότερα την ποιότητα της ζωής τους ,διασφαλίζοντάς τους τη θέση που τους αρμόζει στην κοινωνία για την ανυπολόγιστη και συνεχή προσφορά τους.

Στήριξη, αλληλεγγύη και αναγνώριση της υψηλής και ιερής  αποστολής τους  στην ανθρώπινη κοινωνία, σε μια εποχή που ο ρόλος τους  γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός, υπό εξαιρετικά  δύσκολες συνθήκες, όπως ανεργία, φτώχεια, άγχος, οι μητέρες αγωνίζονται ακούραστα και αθόρυβα  με  πολύ θάρρος να κρατήσουν ενωμένες τις  οικογένειές τους.

Χρόνια Πολλά στις Μητέρες μας!Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ