Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Με ανακοίνωση της η ΑΘ-10 (Σύνδεσμος Φιλάθλων Ηρακλή Θεσσαλονίκης) παίρνει θέση για τις τελευταίες εξελίξεις εν όψει του δημοψηφίσματος και στέλνει το μήνυμα για ΟΧΙ

ΟΧΙ
Σε όλες τις μάχες των καιρών μας, ήμασταν παρόντες, σε κάποιες από αυτές μάλιστα ήμασταν οι πρωταγωνιστές. Ήρθε η στιγμή ίσως για την κρισιμότερη μάχη, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο. Παρόλο που το δημοψήφισμα διχάζει όπως και να χει την ελληνική κοινωνία εμείς παίρνουμε θέση σαφή και ξεκάθαρη!!!
ΟΧΙ!!!
Δεν ξέρουμε ποιά θα είναι η επόμενη μέρα με το ΟΧΙ, δεν συμφωνούμε καν μεταξύ μας στο ποιά θέλουμε να είναι η επόμενη μέρα. Σε αυτό που συμφωνούμε όμως είναι στο τι δεν θέλουμε και αυτό που δεν θέλουμε συμπυκνώνεται στο ΝΑΙ!
Δεν θέλουμε άλλες αδικίες σε βάρος των φτωχών για το όφελος των πλουσίων.
Δεν θέλουμε να μαζεύουμε λεφτά για να βγάζουμε φίλους μας από τα κρατητήρια λόγω χρεών.
Δεν θέλουμε να χάσουμε άλλους φίλους μας οι οποίοι μετανάστευσαν.
Δεν θέλουμε άλλο τα κανάλια της διαπλοκής να ορίζουν το μέλλον μας.
Δεν θέλουμε άλλη "δημοκρατία" τέτοιου είδους.
Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τα ξεπλύματα εργατοπατέρες της γσεε να στρατεύονται με τους βιομηχάνους ζητώντας από τον λαό να ψηφίσει αυτά εναντίων των οποίων υποτίθεται αγωνιζόταν με εθιμοτυπικές απεργίες.
Δεν θέλουμε να χαντακωθεί κάθε διεκδίκηση για τις επόμενες δεκαετίες και μάλιστα με την έγκριση του ελληνικού λαού.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ "ΣΩΣΙΜΟ"!!!
Με το ΟΧΙ ο λαός κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός, ένα άλμα που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί κανένα κόμμα και καμιά κυβέρνηση γιατί πολύ απλά το άλμα αυτό ξεπερνά πλέον το πολίτικο σύστημα ολόκληρο.

Με το ΟΧΙ σπάμε το φόβο και οι κυβερνήσεις φοβούνται τους λαούς που δεν φοβούνται!!!