Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Με γνώμονα τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών κυκλοφορίας συνεχίζονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας εργασίες αποκατάστασης σημείων του οδικού δικτύου ευθύνης της.



Αναγκαίες παρεμβάσεις αποκατάστασης οδοστρώματος που περιλάμβαναν κλείσιμο λακκουβών και τοπικών καθιζήσεων, πραγματοποιήθηκαν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κίτρος-Αλώνια-Παλαιόστανη, προκειμένου να συντελέσουν στην αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας καθώς και να βελτιώσουν  την ποιότητα ζωής των κατοίκων, καθιστώντας- παράλληλα-την Πιερία γρήγορα και εύκολα  προσβάσιμη προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Εκτεταμένες εργασίες αποψίλωσης χόρτων συνεχίζονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Κατερίνη-Αρωνάς-Λαγόραχη-Μοσχοπόταμος από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με στόχο την καλύτερη ορατότητα των οδηγών και τις ασφαλείς μετακινήσεις τους.


Όπως επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με δεδομένη  την οικονομική κρίση που βιώνει η τοπική αυτοδιοίκηση, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας επιδιώκει και επιτυγχάνει με τις στοχευμένες παρεμβάσεις της,   να  διασφαλίζει  την οδική ασφάλεια των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας και να βελτιώνει  την όμορφη εικόνα της περιοχής.