Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 13/1/206 18:30

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Η Σωματειακή Επιτροπή εργαζομένων στα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας και το Σ.Ι.Υ.Ν.Π., προχωρώντας αγωνιστικά στην κατεύθυνση δικαίωσης των εργαζομένων σε τέτοιου είδους προγράμματα, σας καλούνε σε σύσκεψη την Τετάρτη 13/1 στις 6:30μμ, στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης.


Οι δράσεις μας έφεραν κάποια αποτελέσματα και όλοι μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι διεκδικώντας τα δικαιώματα μας. Δεν πέφτουμε στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε που προωθεί η κυβέρνηση, βάζοντας 5μηνίτες και 8μηνίτες να είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα για να περνάει αθόρυβα το ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο μετά το άλλο, όπως πάει να κάνει με το ασφαλιστικό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους συναδέλφους μας. Αντιθέτως θεμελιώνουμε την κοινωνική συμμαχία με κάθε εργαζόμενο, σε κάθε κλάδο, σε κάθε γειτονιά. Στον πόλεμο που μας κηρύττει η αστική εξουσία, πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά.
Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
Να μη λείψει κανείς από τη σύσκεψη. Να οργανώσουμε την πάλη μας και να ετοιμαστούμε για γενική απεργία την ημέρα κατάθεσης για ψήφιση στη βουλή, του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου.
ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ