Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Προκρίθηκε η 4η Περιφέρεια στην Τελική Φάση. 4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - 3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 1-1

Προκρίθηκε η 4η Περιφέρεια στην Τελική Φάση.  4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - 3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 1-1

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η 4η Περιφέρεια ισοφάρισε το σκορ 1-1 στη 3η Περιφέρεια και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού γιατί στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 και η 4η Περιφέρεια με τα περισσότερα γκολ που πέτυχε εκτός έδρας εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.




Η 3η Περιφέρεια, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Τσιλόπουλου, και δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πιτσιάβα.

Πολύ καλή εμφάνιση και τέσσερεις σημαντικές αποκρούσεις είχε ο τερματοφύλακας της 3ης Περιφέρειας Γιάννης Σεϊδόγλου. Στο 12ο ο Μπαλικτσής είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 65ο αποβλήθηκε ο Ευθυμιάδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Σουλίδης με βοηθούς τους Μπαλιάγκα, Φραντζοπούλου της ΕΠΣ Κοζάνης

Σκόρερ: Τσιλόπουλος (22ο αυτ.), Πιτσιάβας (90+)

4η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Γ. Παπακώστας): Τσιλόπουλος, Χαρισίου (75' Ναρίνογλου), Τουλίκας, Λαμπίρης (61' Καραθάνος), Μπαλτζής, Μπάτσης, Πιτσιάβας, Σαλτσίδης, Φασούλας (61' Περπερίδης), Καταχιώτης, Μπόνιος.

3η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (Μεταξάς): Σεϊδόγλου, Γκάτας, Τριανταφύλλου, Ζαφειρίου, Γεωργιάδης (49' Χειμωνίδης), Λιτσένη, Δουλγέρης, Κοντοπούλης, Ευθυμιάδης, Μπαλικτσής, Πέρρος (57' Κουτσάγιας).