Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
Η Αντιπεριφέρεια «σύμμαχος» στη νέα πορεία της Πιερικής Τράπεζας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας ανοίγοντας έναν κύκλο επαφών με θεσμικούς φορείς της Πιερίας.

Στη συνάντηση εκ μέρους της Τράπεζας συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος  Γιώργος Τσιαλός, ο Γενικός Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, τα μέλη Άρης Νίκας και Νικόλαος Χουσουρίδης καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης.
Οι εκπρόσωποι της Πιερικής Τράπεζας ενημέρωσαν την κα Μαυρίδου για το παρόν και το μέλλον της Τράπεζας, τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση και την προσκάλεσαν να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αύξησης του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου έως του € 1 εκατομμυρίου. Ιδιαίτερα τόνισαν ότι η Τράπεζα απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ως νεοεισερχόμενα μέλη αγοράζοντας μετοχές με μόλις € 29,65 ανά μερίδα με πολλαπλά οφέλη τόσο για τους ίδιους, όσο και για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.
Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας συγχάρηκε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ξεκινά μια νέα πολλά υποσχόμενη περίοδος για την Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.
Ακόμη, συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας της Τράπεζας με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας μέσα από τους θεσμικούς της ρόλους καθώς εκτός των άλλων διατελεί Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόεδρος της Πιερικής Αναπτυξιακής ΑΕ και ζωτικό στέλεχος στον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να εκφράζουν από κοινού την πεποίθηση ότι ήταν μια συνάντηση ουσίας που άμεσα θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα με γνώμονα την ανάπτυξη της Πιερίας.