Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων και να τους ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως επίσης να εκπληρώσουν επιτυχώς τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχουν θέσει.

Η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αποτελεί ίσως το σημαντικότερο εφόδιο που θα συνοδεύει και θα οδηγεί στο μέλλον και αυτούς που πέτυχαν το στόχο τους, αλλά και αυτούς που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά.
Για τους υποψηφίους που δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους, είμαστε βέβαιοι ότι και εκείνοι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική σταδιοδρομία. Το σημαντικό είναι να μην σταματήσουν την προσπάθεια και να μην εγκαταλείψουν τις ελπίδες και τα όνειρά τους.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στους γονείς των παιδιών οι οποίοι θα αισθάνονται υπερήφανοι, που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους. Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης, που με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν υπηρετούν το εκπαιδευτικό σύστημα.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστάσιος Μπογιατζής Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου