Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Η ΔΕΘ θα είναι η αρχή του πολιτικού τέλους για τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και το παλαιό μνημονιακό μπλοκ


Από σειρά πρόσφατων δημοσιευμάτων με πληροφόρηση, από όσο όλα δείχνουν, κατευθυνόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου, προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει μια ακόμη επικοινωνιακού χαρακτήρα φιέστα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Ο κ Τσίπρας και οι συν αυτώ μεταλλαγμένοι μνημονιακοί υπουργοί θα επιχειρήσουν να «πετάξουν την μπάλα στην κερκίδα», νίποντας τας χείρας τους για τα νέα δεινά τα οποία υφίσταται ο ελληνικός λαός, με δική τους ευθύνη.

Όμως, από τα επικοινωνιακά τρικ του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, πλέον, δεν «ιδρώνει το αυτί» της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών. Η φετινή ΔΕΘ θα αποτελέσει την αρχή του πολιτικού τέλους τόσο για τους νέους, όσο και τους παλαιούς υποστηρικτές των δανειστών και των θανάσιμων για την κοινωνία μνημονιακών πολιτικών. Έξω από τη ΔΕΘ ο λαός θα στείλει ισχυρό μήνυμα για την ανατροπή της νεομνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των κομμάτων τα οποία ασπάζονται τις πολιτικές ακραίας λιτότητας για χάρη των ξένων συμφερόντων και των Ελλήνων ολιγαρχών.



Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ


Λαϊκή Ενότητα
N.E. Πιερίας
Πλ. Ελευθερίας 9
Κατερίνη 60100
Τηλ. 2351103211
email: laikienotita.pierias@gmail.com