Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Περίστασης-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ΑΠΩΛΕΙΑ της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑ


Η είδηση της απρόσμενης απώλειας της αγαπημένης μας συναδέλφου, της φιλολόγου Αναστασίας Γεροφωκά, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τα λόγια δεν επαρκούν για να περιγράψει κανείς την προσωπικότητά της. Η ανεξάντλητη ενεργητικότητά της, το ασίγαστο πάθος για τη διδασκαλία, το γνήσιο ενδιαφέρον της για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, οι εξαιρετικές σχέσεις της με τους συναδέλφους της, η λαμπερή της παρουσία είναι τα στοιχεία τα οποία θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά μας.

Η συνεισφορά της στο σχολείο μας ήταν πολύτιμη. Οι αξέχαστες θεατρικές παραστάσεις, οι ανεπανάληπτες σχολικές γιορτές, τα περιβαλλοντικά και άλλα προγράμματα που οργάνωσε προέβαλαν το σχολείο μας στην ευρύτερη κοινωνία. Το κενό το οποίο αφήνει είναι αναντικατάστατο και η πληγή ανεπούλωτη..

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Περίστασης εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, το σύζυγό της Νίκο, τη θυγατέρα της Σοφία, τον αδελφό της και σε όλους της τους συγγενείς και οικείους. Επίσης, αντί για στεφάνι, θα προσφέρει χρηματικό ποσό στη Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης, για τη μνήμη της.


Θα την θυμόμαστε πάντοτε.