Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Η Κατερίνη υποδέχτηκε την Ολυμπιονίκη της. Την Κατερίνα Νικολαΐδου. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνη υποδέχτηκε την Ολυμπιονίκη της. Την Κατερίνα Νικολαΐδου. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια όμορφη και σεμνή τελετή ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ) υποδέχτηκε την Κατερίνα Νικολαΐδου. Η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν σε όλο τον κόσμο που κατέκλυσε χθες το βράδυ τις εγκαταστάσεις του ΝΟΚΑΤ.
Όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν την Κατερίνα, να μιλήσουν μαζί της και να βγουν φωτογραφία μαζί με την Ολυμπιονίκη της Κατερίνης.
Και η Κατερίνα, χαμογελαστή, σεμνή και πρόθυμη δεν αρνήθηκε σε κανέναν.

Από τα ποιο όμορφα στιγμιότυπα της χθεσινής βραδιάς ήταν να βλέπεις την Κατερίνα ανάμεσα στους μικρούς της φίλους που ήθελαν να βρεθούν κοντά της.
Σεμνή και προσγειωμένη στον σύντομο χαιρετισμό της στάθηκε περισσότερο στους στόχους που πρέπει να βάζει ο καθένας μας και όχι μόνο στον αθλητισμό, ενώ έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει ότι το καλύτερο και για την επόμενη Ολυμπιάδα στο Τόκιο το 2020.
Τον λόγο πήραν ο Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ Κώστας Καρυώτης καθώς και παλαιοί πρόεδροι του Ναυτικού Ομίλου και οι επίσημοι που ήταν εκεί χθες το βράδυ.
Το παρών έδωσαν οι βουλευτές του νομού μας, η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης και πάρα πολύς κόσμος και ιδιαίτερα μικρά παιδιά.

Συγχαρητήρια Κατερίνα!












Ρεπορτάζ: Κανταρτζής Μιχάλης