Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου

Η θητεία του νέου Συμβουλίου λήγει το Μάιο του 2020. Τη νέα διοίκηση αποτελούν οι: Γκλάρας Κωνσταντίνος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), Χασιώτης Δημήτριος (Αντιπρόεδρος), Παπανικολάου Βασίλειος (Γραμματέας), Γκλάρας Νικόλαος (Ταμίας) και μέλη οι: Πατσιούρης Κωνσταντίνος, Βαϊνάς Δημήτριος, Λιακόπουλος Αθανάσιος, Μποστανίτης Αντώνιος και Σιονακίδης Σάββας.
Να σημειωθεί ότι οι κύριοι Βαϊνάς και Λιακόπουλος, μετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο ως εκπρόσωποι του Δήμου Κατερίνης, ο κ. Μποστανίτης ως εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου Ελατοχωρίου και ο κ. Σιονακίδης ως εκπρόσωπος του Χιονοδρομικού Ομίλου Κατερίνης.

Στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων παλαιότερων ετών, αλλά και η επέκταση των λιφτ σε υψόμετρο 2.050 μέτρων, όπως προβλέπεται από τη σχετική μελέτη.

Το στοίχημα για τη διοίκηση είναι να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών, αλλά και συντήρησης των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου, το οποίο φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού κ. Κωνσταντίνος Γκλάρας και φέτος το Χιονοδρομικό θα είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του. Ουσιαστικά, το μόνο που δεν μπορεί να προγραμματιστεί είναι οι χιονοπτώσεις. Το πώς θα εξελιχθεί η πορεία του Χιονοδρομικού, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις χιονοπτώσεις, αφού από αυτές καθορίζεται και η επισκεψιμότητα.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι η άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Χιονοδρομικού Κέντρου και Περιφερειακής Ενότητας, διασφαλίζει την πρόσβαση στο Ελατοχώρι και στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού, ακόμα και με τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. «Η καλή συνεργασία, δεν είναι μόνο με την Περιφερειακή Ενότητα, αλλά και με τον Δήμο Κατερίνης, που φροντίζει πάντα να καλύπτει τις επιπλέον ανάγκες που προκύπτουν από την επισκεψιμότητα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού.

Οι τρεις χώροι που υπάρχουν στο Χιονοδρομικό για την υποδοχή και παραμονή των επισκεπτών, φέτος θα είναι ανανεωμένοι, αφού εγκαίρως προέκυψε εκμισθωτής για αυτές τις εγκαταστάσεις.