Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΦΕΛΕΣ Δ.Τ. - ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

Στη πιο ζεστή και ουσιώδη εκδήλωσή μας ,στην παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας μας για το 2016-2017,βρεθήκαμε στις 26 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.
Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας ,την παρουσία των αρχών και των φορέων της πόλης μας και την συμπαράσταση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων τα παιδιά μας έστειλαν ένα ηχηρό και γλυκό μήνυμα σε κάποια άλλα παιδιά, ΤΑ ΠΑΙΔΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ένα μήνυμα αγάπης, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλλυρο και ο Σύλλογος Γονέων Φίλων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ΣΤΗΡΙΖΩ, θα ομορφαίνουν τις φανέλες μας .
Συγκίνηση, χαρά και υπερηφάνεια γέμισαν όλους μας οι αθλήτριες μας Παραστατίδου Νόπη, Ναβροζίδου Ρίτα και Τριγωντζή Ιφιγένεια ,που παρουσίασαν το μήνυμα μας.
Μαζί τους η φανέλα των Παλαίμαχων Φίλων Νεφελών και φυσικά οι μικροί μας ΠΑΝΘΗΡΕΣ .
Οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων ,ο κος Τζιμπιλής Αθανάσιος από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και η πρόεδρος του ΣΤΗΡΙΖΩ κα Κατσαλή –Παπαδοπούλου μας συγκίνησαν με τις ευχές και τα δώρα τους. Σε ανάμνηση της πολύ όμορφης αυτής μέρας τους χαρίσαμε φανέλες με τις υπογραφές των αθλητριών μας και τους παρακαλούμε να συνεχίσουν το αξιέπαινο έργο τους.

Ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και τίμησε την εκδήλωση μας.
Τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π κος Παυλίδης Θεόδωρος

Μας τίμησαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου κα Πιπίτσα Μακρίδου, ο πολιτευτής και εκπρόσωπος του Πιερικού Αρχελάου κος Μπαραλιάκος Ξενοφών, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου κος Καλαιτζίδης Στέλιος, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Παναγία Σουμελά κος Κασιμίδης Αρης, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Κατερίνης κος Παρθενίδης Γεώργιος,οι πρόεδροι των αθλητικών συλλόγων Ατρομήτου κος Κατσιούλας Γιώργος ,Περίστασης κος Μαρωνίτης Αθανάσιος, ΣΕΟ κος Μήλιος Πέτρος, η πρόεδρος του συλλόγου Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων Ηλιοτρόπιο- Μεταμόρφωση κα Δροσούνη Σοφία με την εκπρόσωπο κα Δαμασκηνού Δέσποινα ,οι εκπρόσωποι των συλλόγων Εστίας Πιερίδων Μουσών τμήμα αιμοδοσίας κα Ιορδανίδου Κατερίνα.του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μοσχολούρη Αννα, της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, της Ποδηλατικής Απόδρασης Κατερίνης, και πολλοί φίλοι της οικογένειας των Νεφελών.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς των εκδηλώσεων μας που ήταν για άλλη μια φορά δίπλα μας και ιδιαίτερα στους χορηγούς των επίσημων εμφανίσεων μας

ΑΓΙΟΝΕΡΙ –ΤΣΟΥΡΕΚΑ ΣΤΕΡΓΙΟ ΔΙΟΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΔΑΜΟ -ΚΕΛΑΡΙ ΚΙΤΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΠΕΝΙΛΙΚΙΑ - ΟΥΖΕΡΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΠΟΥΣΙΟΥ Χ.-ΒΟΓΙΑΤΖΗ Ι. ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ


Ευχαριστούμε τον κ. Χατζηγιάννη Περικλή για την βοήθειά του, τον κ. Μανίκα Νίκο για τη μουσική επένδυση και την κ. Φτεργιώτη Ιωάννα για την παρουσίαση.

Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. που ανταποκρίθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση μας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ , ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.