Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ τελευταίου 24ωρου



Σύλληψη για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθησαν χθες (08-09-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου, 2 υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 27 και 36 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου 964 κάρτες κινητής τηλεφωνίας (sim) και 24 κινητά τηλέφωνα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ σε βάρος του 36χρονου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, για απλή σωματική βλάβη.
Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη χθες (08-09-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κατερίνης, μία 59χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από 75χρονη μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (08-09-2016) το βράδυ σε περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, ένας 30χρονος υπήκοος Γαλλίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου.