Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Αναζητούνται 2000 γυναίκες από την Κατερίνη για να περπατήσουν σε "δωδεκάποντα" τακούνια... (Δώστε θέαμα στον λαό..)

Αναζητούνται 2000 γυναίκες από την Κατερίνη για να περπατήσουν σε "δωδεκάποντα" τακούνια... (Δώστε θέαμα στον λαό..)
Έτσι λοιπόν μια εταιρεία από Θεσσαλονίκη διοργανώνει αυτό το θέαμα με σκοπό όπως αναγράφεται στο διαφημιστικό της να μπει στο ρεκόρ γκίνες...
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η εκδήλωση αυτή είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης που παραχωρεί τον χώρο της Εμποροπανήγυρης (ποιας Εμποροπανήγυρης... αυτής που δεν έγινε ποτέ;) στην εταιρεία για 4 ημέρες, ενώ πληροφορηθήκαμε ότι στην εκδήλωση συμμετέχει και γνωστό παραλιακό μαγαζί.


2000 γυναίκες πρέπει να περπατήσουν σε "δωδεκάποντα" τακούνια σε μια απόσταση 1250 μέτρων χωρίς να πέσουν.

Για να γίνει αυτό θα στηθεί μια μεγάλη εξέδρα στον χώρο της Εμποροπανήγυρης και στις 24 Οκτωβρίου θα γίνει η πρώτη πρόβα.

Στη συνέχεια στις 28-29-30 Οκτωβρίου θα έχουμε την κεντρική εκδήλωση όπου την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα υπάρχει είσοδος 7 ευρώ! και θα δώσουν το παρόν διάφοροι καλλιτέχνες και όπως μάθαμε θα παίξει μουσική ο... γιος του Nikola Sarkozy του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας ο Mosey aka Pierre Sarkozy. (τον ξέρει κανείς σας;)


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο γυναίκες ηλικίας 18-45 ετών, αν είστε 46+ την πατήσατε... όπως και αν είστε άντρας που σας αρέσουν τα γυναικεία παπούτσια...


Κατά τα άλλα, στήθηκαν δυο κιόσκια στην κεντρική πλατεία και στο πάρκο Κατερίνης για όσες επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες και βίντεο αλλά μας απαγορεύτηκε... δεν γνωρίζουμε τον λόγο, τζάμπα διαφήμιση θα τους κάναμε...
Προς τι άραγε η μυστικότητα;

Η σελίδα της εταιρείας  www.katerinirecords.gr  προς το παρόν δεν λειτουργεί, οπότε αυτά μάθαμε, αυτά σας μεταφέρουμε.


Δώστε λοιπόν θέαμα στον λαό, ώστε να μην ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα, αποχαυνώστε τον με δωδεκάποντα τακούνια και άλλα σόου, ώστε να καταπίνει ποιο εύκολα το ένα μνημόνιο πίσω από το άλλο.


Δείτε και ένα βίντεο από την περσινή εκδήλωση που έγινε στην Θεσσαλονίκη: