Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2016 στον Καπνικό σταθμό της Κατερίνης.

Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2016 στον Καπνικό σταθμό της Κατερίνης.

Άνοιξε τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Καπνικό Σταθμό, με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών και να στηρίζει την προσπάθεια των μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, που για μια ακόμη χρονιά εντυπωσιάζουν με την δουλειά που έκαναν.
Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που από την στιγμή που πατάς το πόδι σου μέσα αισθάνεσαι την ζεστασιά και την αλληλεγγύη να πλημμυρίζει την ψυχή σου.

Σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε είναι σημαντικό να μπορείς να βρεθείς και μάλιστα αυτές τις γιορτινές ημέρες σε ένα χώρο που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις καθόλου χρήματα.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια οικογένεια όπου θα περάσει ωραίες στιγμές, τα παιδιά θα παίξουν, οι μεγάλοι θα διασκεδάσουν, δεν θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη και το κυριότερο φεύγοντας θα ξέρεις ότι έχεις προσφέρει και εσύ φέρνοντας απλά λίγα τρόφιμα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Μουσική από τοπικές μπάντες, παιχνίδια, παραμύθια, λιχουδιές για τα μικρά παιδιά, ζεστό κρασί είναι μερικά από αυτά που προσφέρουν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στους επισκέπτες του χωριού.

Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό, όλα όσα γίνονται μέσα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό είναι από εθελοντική εργασία και από την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και αγοράς.

Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές σε όλες και όλους!!!

































































*Αύριο δείτε στην
"ΑΛΗΘΕΙΑ" βίντεο από την πρώτη ημέρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
*Ρεπορτάζ-Φώτο : Μιχάλης Κανταρτζής