Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Παρεμβάσεις του Δήμου Κατερίνης στους αθλητικούς χώρους

Παρεμβάσεις του Δήμου Κατερίνης στους αθλητικούς χώρους
Περισσότερες επιλογές για την άθληση προς όλους, εξασφαλίζουν οι λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, καθώς η συντήρηση και αναβάθμισή τους αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα. Προς την κατεύθυνση αυτή εντάσσονται οι εργασίες, οι οποίες εκτελούνται καθημερινά από συνεργεία των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις, οι οποίες είναι σε εξέλιξη επικεντρώθηκαν κατά την τρέχουσα περίοδο ως εξής:

Τοποθέτηση καθισμάτων στην κερκίδα & συντήρηση χώρων υγιεινής στα γήπεδα: Σεβαστής, Βατάν, Κορινού, Περίστασης, Α.Ε. Ποντίων. Στις εν λόγω γηπεδικές εγκαταστάσεις κατασκευάστηκαν κιόσκια, ενώ περίφραξη τοποθετήθηκε στα γήπεδα Περίστασης, Κορινού, Σεβαστής, Π.Κεραμιδίου και ακολουθούν διαδοχικά τα γήπεδα Καλλιθέας, Παραλίας και Νέου Κεραμιδίου.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ανακατασκευής του τοίχου περιτοίχισης, στο γήπεδο της Α.Ε. Ποντίων.

Καθ όλη τη διάρκεια της περιόδου και όπου απαιτηθεί στο σύνολο των αθλητικών κέντρων γίνεται συντήρηση χλοοτάπητα, χώρων αποδυτηρίων, υγιεινής, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών εγκαταστάσεων & υποδομών.

Περισσότερες επιλογές άθλησης και ψυχαγωγίας

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Με την κατάλληλη μέριμνα και φροντίδα, δίνουμε σε καθημερινή βάση πνοή στους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας. Με το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, προσφέρουμε περισσότερες επιλογές άθλησης και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες, σε όλο το εύρος του Δήμου» .

Παρεμβάσεις παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία

«Οι αθλητικές – γηπεδικές εγκαταστάσεις αποτελούν περιουσία των δημοτών, η οποία παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία φροντίζουμε να συντηρείται διαρκώς, προκειμένου να είναι πάντα στη διάθεσή τους» επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, ο οποίος επιβλέπει την εξέλιξη των εργασιών.