Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Μελωδικό ταξίδι στον κόσμο της κλασικής και σύγχρονης μουσικής από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Μελωδικό ταξίδι στον κόσμο της κλασικής και σύγχρονης μουσικής από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τρίτη ετήσια Συναυλία Καθηγητών του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης το βράδυ της Τετάρτης 3 Μαΐου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη». Πρόκειται για μια συναυλία – θεσμό του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης που έχει στόχο να κινητοποιήσει μουσικά τους μαθητές, αποκαλύπτοντας την καλλιτεχνική πλευρά των καθηγητών τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου και η εκπρόσωπος της βουλευτού κ. Μπέτυς Σκούφα κ. Όλγα Καπαγιαννίδου.

Οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου, έχοντας σπουδαία βιογραφικά στο ενεργητικό τους, ερμήνευσαν έργα υψηλού μουσικού επιπέδου για πιάνο, βιολί, κιθάρα, σαξόφωνο, κρουστά, τρομπέτα, φλάουτο και φωνή. Μαθητές, γονείς και φίλοι του Μουσικού Σχολείου απόλαυσαν κομμάτια και τραγούδια, από το κλασικό μέχρι το σύγχρονο ρεπερτόριο, καθώς επίσης και συνθέσεις των ίδιων των καθηγητών. Το κοινό εκδήλωσε το θαυμασμό τους με το παρατεταμένο χειροκρότημά του.

Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι καθηγητές: Θάνος Αναγνωστόπουλος, Χρήστος Αναστασιάδης, Δέσποινα Αρβανιτίδου, Χρήστος Βερνάρδος, Γιώργος Γκουτζαμάνης, Γιώργος Γούσιος, Πανάγιω Καραμούζη, Εύη Κυριαζίδου, Γκαμπριέλα Μακοβέι, Μαρία Μητριζάκη, Σάββας Παυλίδης, Φιλιώ Σέρβου, Δημήτρης Τασούδης και Έλενα Χαλάτση.

Την επιμέλεια της αφίσας και του προγράμματος είχε ο καθηγητής Γαλάνης Γιάννης.

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης ευχαριστεί τον κ. Απόστολο Μοσχολούρη για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο.