Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

"3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ"

"3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ"
Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στις 17:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του σχολείου.


Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 17 μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ:

1ος ΚΟΛΟΜΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

(Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

2ος ΤΣΕΡΤΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

(Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

3ος ΚΟΛΟΜΒΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

(Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη των ανθρώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.