Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Γιώργος Βήχας: Υπάρχουν φωτεινές εστίες αντίστασης σε όλη την Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Βήχας: Υπάρχουν φωτεινές εστίες αντίστασης σε όλη την Ελλάδα!
Το απόγευμα του Σαββάτου, λίγη ώρα πριν ο Γιώργος Βήχας και η θεατρική του ομάδα παρουσιάσουν στο κοινό της Κατερίνης την "Μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν", μιλήσαμε με τον ιατρό-καρδιολόγο και θεατρικό συγγραφέα, όχι μόνο για το θεατρικό του έργο, αλλά και για την κρίση και τα μνημόνια."Η ίδια κοινωνία πρέπει να γεννήσει μέσα της τις δυνάμεις οι οποίες θα φέρουν την πραγματική ανατροπή", τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Βήχας.


*Ο Γιώργος Βήχας είναι ιατρός-καρδιολόγος στο ΜΚΙΕ (Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού).

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού αποτελεί μια αλληλέγγυα, πλήρως εθελοντική, δομή που προσφέρει πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους πολίτες.

Ο κ. Βήχας με την βοήθεια εθελοντών είναι ο ιδρυτής και η ψυχή του ΜΚΙΕ, αλλά παράλληλα είναι και θεατρικός συγγραφέας, γράφοντας έργα με πολιτικά μηνύματα όπως και αυτό που παρουσίασε στην πόλη μας.

Όμως ο κ. Βήχας είναι και ένα άτομο πολιτικοποιημένο με άποψη την οποία δεν φοβάται να πει και να τεκμηριώσει.

Δείτε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, όπου μιλάει για το θεατρικό του έργο, την πολιτική, την κρίση, τα μνημόνια, τα πολιτικά κόμματα και το μήνυμα που στέλνει όχι μόνο στους κατοίκους της Κατερίνης, αλλά και σε όλη την κοινωνία.