Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ο ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ο ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑ δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες και έχασε στις λεπτομέρειες με 0-2 έπειτα από δικά του λάθη στην άμυνα.

Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους το 0-1 από τον Μπιμπισίδη στο 9΄ και το 0-2 από τον Πολυζά στο 30΄. Στο β΄ ημίχρονο και μετά τις αλλαγές του προπονητή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανέβασε την επίδοσή του και πίεσε τον αντίπαλο χωρίς να καταφέρει να μειώσει στο σκορ.Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την αποστολή του Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑ, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν Σάββατο απόγευμα στο γήπεδο, τους διαιτητές του αγώνα κ.κ. Ασλανίδη, Μαυρόπουλο, Χαλκίδη. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης), Τοπουζλής, (Τσιαμπέρας, Παπατολίκας), Σαμανίδης,(Παραφέστας), Καραγκούνης,(Παπαδόπουλος), Τουλίκας, Κανταρτζής, Κυριλλίδης,(Γούτσιος), Κωστίκος,(Κοκονόζι), Κραγιόπουλος,(Καταχιώτης), Κατσιαμήτας,(Γκουντρουμπής), Κτιστόπουλος, Λαζαρίδης.

Η ομάδα της Α.Ο.ΚΑΡΔΙΑΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Φώτης Αλεξίου), Αθανασίου, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης, Πολυζάς, Μπιμπισίδης, Βελισσάρης, Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βενάρδος, Χότζα.Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ