Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Κιτιξής Κωνσταντίνος : Τολμήσαμε, πετύχαμε και μαζί φτιάχνουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη

Κιτιξής Κωνσταντίνος : Τολμήσαμε, πετύχαμε και μαζί φτιάχνουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη
Με τη συμμετοχή τους 210 χιλιάδες πολίτες την πρώτη Κυριακή και σχεδόν 160 χιλιάδες την δεύτερη έδωσαν σάρκα και οστά στο εγχείρημα του νέου φορέα. Ο δημοκρατικός πολίτης έδειξε ότι απαιτεί σεβασμό στη φωνή του, σεβασμό στην άποψή του για να μπορεί να πάρει ο ίδιος ο λαός την τύχη στα χέρια του.

Επιβεβαιώσαμε ότι τολμήσαμε και πετύχαμε μαζί και φτιάχνουμε πλέον τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

Οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφάσισαν για τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα με αυτή τη νίκη χτίζουμε τη νέα πορεία.

Δώσαμε ένα μήνυμα ενότητας, για μια πορεία ενότητας, συλλογικής ανασύνταξης αυτού του χώρου, που όλοι θέλουμε και απαιτούμε. Και αυτό θα κάνουμε όλοι μαζί από αύριο. Μια πορεία, όχι μόνο ανασύνταξης του χώρου του προοδευτικού, αλλά μεγάλων και βαθιών αλλαγών που χρειάζεται η χώρα. Μια νέα εθνική πορεία που θα δώσει ξανά την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στον Ελληνικό λαό, στον Έλληνα πολίτη.

Με ηγέτη τη νέα πρόεδρο Φώφη Γεννηματά κοιτάμε μπροστά και χτίζουμε τη νέα δημοκρατική παράταξη.

Εκ μέρους της επιτροπής υποστήριξης της Φώφης Γεννηματά στη Πιερία θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους πολίτες της Πιερίας που πίστεψαν σε μας. Από σήμερα κοιτάμε μπροστά.

Τώρα στον νέο ενιαίο φορέα, το λόγο και την ευθύνη των συνθέσεων και των αποφάσεων θα έχουν τα εκλεγμένα συλλογικά του όργανα και τα μέλη του.

Εκ μέρους της Επιτροπής Υποστήριξης της Φώφης Γεννηματάς Πιερίας

Κιτιξής Κωνσταντίνος