Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Κωνσταντίνος Κιτιξής : Τώρα κοιτάμε μπροστά ψηφίζουμε Φώφη Γεννηματά.

Κωνσταντίνος Κιτιξής : Τώρα κοιτάμε μπροστά ψηφίζουμε Φώφη Γεννηματά.
Άρθρο του Κωνσταντίνου Κιτιξή Msc Οικονομολόγου - Επικεφαλή της Επιτροπής υποστήριξης της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά στην Πιερία.

Τη Κυριακή 12 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την ανάδειξη του επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η Δημοκρατική Παράταξη, η σοσιαλδημοκρατία ήταν ο πολιτικός χώρος που εμβάθυνε και εμπέδωσε το Κράτος Δικαίου σε όλη την Ευρώπη μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Είναι η παράταξή μας που μπορεί να εγγυηθεί ξανά την ενδυνάμωση του. Είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη που τώρα πάει μπροστά.

Φτιάχνουμε τη νέα Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα. Και στη Πιερία πάει πολύ καλά αυτή η προσπάθεια. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες.

Καλούμαστε να πάμε την Ελλάδα μπροστά μετά από τόσα χρόνια κρίσης και εξαθλίωσης του λαού μας ειδικά με την τελευταία κυβέρνηση.

Στοχεύουμε ψηλά. Είμαστε αποφασισμένοι. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Παράταξή μας και πάλι πρωταγωνιστή. Ο χώρος μας πρέπει να είναι χρήσιμος για την πατρίδα και θα είναι.

θα τα καταφέρουμε, όπως εμείς τα καταφέρνουμε πάντα εδώ και 40 χρόνια. Γιατί ξέρουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, να χτίζουμε σχέσεις, να βάζουμε στόχους, να επιλύουμε προβλήματα, να εμπνέουμε και να παρακινούμε, να συνεργαζόμαστε και να εξισορροπούμε. Ξέρουμε τι σημαίνει αφοσίωση, ευθύνη και ενότητα. Ξέρουμε τι θέλει η χώρα και οι πολίτες της. Έχουμε το νέο αναπτυξιακό σχέδιο ΕΛΛΑΔΑ.

Για εμάς το κέντρο της πολιτικής μας είναι ο Άνθρωπος. Κοιτάμε μπροστά. Από το παρελθόν κρατώ την φλόγα και όχι τη στάχτη. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν κληρονομία για τα παιδιά μας οι ανισότητες που μας έχει κληροδοτήσει η κρίση. Το μέλλον θα έχει τη δική μας υπογραφή και όχι την υπογραφή της κρίσης όπως λέει και η κ. Γεννηματά.

Σήμερα υπάρχει μια άλλη μέρα, ένα άλλο τοπίο στην πολιτική σκηνή και πρέπει να υπάρξει αντίδραση του ελληνικού λαού. Με τις εκλογές του προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα περάσουμε σε μια νέα σελίδα, αυτή της αναγέννησης της Δημοκρατικής Παράταξης και στην αναγέννηση της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Τη Κυριακή 12 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την ανάδειξη του επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μόνο η Φώφη Γεννηματά μπορεί να εγγυηθεί αυτή την πορεία και το έχει αποδείξει με όλη αυτή τη διαδικασία που ξεκίνησε πριν από το καλοκαίρι για τη δημιουργία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Και όπως είπε και από τη Κατερίνη η Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά «Οι προοδευτικοί πολίτες προσβλέπουν ξανά σε εμάς γιατί ξέρουν ότι όσο ψεύτικη είναι η αριστερά του κ. Τσίπρα, τόσο αληθινή είναι η δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Τολμάμε και κάνουμε και πάλι μεγάλη την Κεντροαριστερά. Τολμάμε για την παράταξη, τολμάμε για τη χώρα».

Τώρα κοιτάμε μπροστά ψηφίζουμε Φώφη Γεννηματά.