Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη Δραστηριότητα. Σας προσκαλούμε για ένα ονειρεμένο παραμύθι περιπέτειας!

Χριστουγεννιάτικη Δραστηριότητα. Σας προσκαλούμε για ένα ονειρεμένο παραμύθι περιπέτειας!
Το χθες δεν υπάρχει σήμερα !!..Σήμερα υπάρχεις ΕΣΥ η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σου και αυτή την όμορφη «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» φρόντισε να την κάνεις «ΑΞΕΧΑΣΤΗ» !!!! Να θυμάστε, ότι ένα ΝΑΙ δικό σας !!! Μια αναζήτηση ξωτικών και νεράιδων ,μια αναζήτηση του πνεύματος των Χριστουγέννων ,σε ένα δάσος μυστηρίου μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις και μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά σας!


ΤΗΝ 17 ΔΕΚ 2017 ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΑΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΑΣΟΣ!

Mε τα πολλά και με τα λίγα φθάσαμε πάλι σε αυτές τις γιορτινές μέρες αναζητώντας την χαμένη παιδική μας αθωότητα!
Όλοι χρειαζόμαστε καθαρό αέρα και άσκηση.

Την Κυριακή 17 Δεκ 2017 περπατάμε αναζητώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων την χαμένη παιδική μας αφέλεια.
Βαθιά χωμένοι , σε ονειρεμένο δάσος ανάμεσα, σε νεράιδες και ξωτικά ,θα ψάξουμε το μαγεμένο έλατο ,να το στολίσουμε να ψάλλουμε τα κάλαντα να κεραστούμε να γίνουμε πάλι παιδιά.
Πέπλο μυστηρίου ,μέχρι να το ανακαλύψουμε και να στολίσουμε με οικολογικά στολίδια (από ευχοκάρτες, μπισκότα ,φρούτα ,κ.α που θα φέρει ο καθένας μας .) το δικό μας δέντρο.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας, για μια οικογενειακή δραστηριότητα γεμάτη αγάπη και συγκινητικές στιγμές , που θα θυμόμαστε όλοι όταν μεγαλώσουμε!
Γύρω από αυτό θα ανταλλάξουμε ευχές, θα στήσουμε ένα μικρό γλέντι, Μελομακάρονα ,κουραμπιέδες, κρασί και ότι άλλο θέλει να φέρει ο καθένας μας!
Θα το αφήσουμε στολισμένο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, να περάσουμε μια πανέμορφη μέρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μήκος Διαδρομής: 4χλμ
Υ.Δ: -20μ (1020μ-1000μ)
Μέγιστο Υψόμετρο: 1020μ
Διάρκεια διαδρομής: 01:30ώρ σνλ
Βλάστηση: Πυκνό δάσος ,οξιάς –καστανιάς -Έλατου
Σήμανση : Πολύ καλή
Βαθμός Δυσκολίας: Α΄

Περιγραφή

Ιδανική ανατολική πορεία στο μονοπάτι της αγάπης για ξεμούδιασμα. Μονοπάτι μικρής διάρκειας με καλή σήμανση. Μια πορεία χωρίς υψομετρική διαφορά , μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον , που ξεκινά κοντά από την εκκλησία της Αγ, Παρασκευής και καταλήγει σχεδόν κάτω από το καταφύγιο του ΕΟΣ Κατερίνης στους Φούρνους.
Η διάρκεια της ΣΥΝΟΛΙΚΑ είναι λιγότερο από 1.30 ώρες και γίνεται μέσα σε δάσος οξιάς και ελάτου διασχίζοντας το άριστα σημαδεμένο μονοπάτι .Σε περίπου 15 λεπτά από το ξεκίνημα φθάνουμε σε ένα μπαλκόνι με θέα την πόλη της Κατερίνης και τον Θερμαϊκό .Συνεχίζουμε δεξιά το μονοπάτι που βρίσκεται δίπλα μας και σε περίπου μία ώρα φθάνουμε κάτω από το καταφύγιο στη θέση «ΦΟΥΡΝΟΙ».

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ :Φέρνουμε μαζί μας οικολογικά στολίδια (από κάρτες, μπισκότα , μπαλόνια, Φρούτα (μανταρίνια κ.λ.π), προαιρετικά γλυκίσματα! ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ –ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ για διαδραστικές δραστηριότητες των παιδιών μας!!

Κόστος συμμετοχής: Μοιραζόμαστε τα έξοδα !

Φαγητό στο ορειβατικό καταφύγιο του ΕΟΣ Κατερίνης ή στην ταβέρνα Αγνάντι!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ: να δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας ,για την καλύτερη οργάνωση της δραστηριότητας:

Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι Πέμπτη 14 Δεκ 2017 !
Τηλ: 6977587345
email: olymact@gmail.com& email: ttekiridis@gmail.com

Συντονισμός και οργάνωση : Olympus Mountain Activities

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ : Mε IX : Ώρα Αναχώρησης 09:00 από το [παρκινγκ lidl περιοχή Ανδρομάχης] Φροντίστε να είστε εκεί τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα (στις 08:50) ώστε να ξεκινήσουμε έγκαιρα ).Επιστροφή το απόγευμα!

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : Απαραίτητα (Καλό ζευγάρι παπούτσια , μικρό σακίδιο για προσωπικά αντικείμενα, κάποιο σνακ, Μπουφάν, Αντιανεμικό, μπλούζα, παντελόνι δεύτερο για τα παιδιά σκούφο-γάντια, νερό) Προσωπικά αντικείμενα ,Φωτογραφική μηχανή.
Και μη ξεχάσετε το χαμόγελο σας !!

Σημείωση : α. Η ομάδα δεν έχει κανένα όφελος οικονομικό ή άλλο και ως εκ τούτο οι φίλοι που προτείνουν εξορμήσεις δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.
β. Ο συμμετέχων πρέπει να γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα του εγχειρήματος στο οποίο συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του /της στη δραστηριότητα αυτή αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για ασφάλειά του/της. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ.
γ. Παραιτείται από κάθε απαίτησή του/της τόσο κατά των διοργανωτών όσο και του αρχηγού της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει.
δ. Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί αν συντρέχουν λόγοι ασφάλειας η λόγω καιρικών συνθηκών.
ε. Η εξόρμηση ενδείκνυται για αρχάριους και απαιτείται καλή φυσική κατάσταση και καλό επίπεδο εξοπλισμού.

στ. ΠΡΟΣΟΧΉ: Σε κάθε Ανάβαση, ακολουθούμε τα σημάδια και δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικές μας διαδρομές.