Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Με συμμετοχή των τμημάτων υποδομής τζούνιορ και πολλούς μικρούς λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές με τους προπονητές των αντίστοιχων τμημάτων Τσαγκαλίδη Νίκο και Πούρικα Άκη, τους εφόρους, και αρκετών γονέων και φίλων πραγματοποιήθηκε φιλική αναμέτρηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ στη φυσική έδρα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στα βοηθητικά του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. 


Οι μικροί λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι παρά το υπερβολικό κρύο απολαμβάνοντας την ευκαιρία που τους δόθηκε να αγωνιστούν μεταξύ τους λίγο πριν τα Χριστούγεννα αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μικρών αθλητών η οποία ήταν απερίγραπτη, με το «ευ αγωνίζεσθε» να κυριαρχεί στο γήπεδο. Πριν πέσει η αυλαία τους μικρούς ποδοσφαιριστές περίμεναν δυο εκπλήξεις: Έλαβαν από τον προπονητή τους Νίκο Τσαγκαλίδη το συλλεκτικό όμορφο ημερολόγιο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το 2018 και την επίσκεψη του δικού μας ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος αφού χαιρέτησε έναν-έναν ξεχωριστά τα παιδιά αντάλλαξαν απόψεις, ευχές και έφυγαν όλοι αγκαλιασμένοι επίλογος της φιλίας και ανανεώνοντας το ραντεβού για επόμενες απολαυστικές συναντήσεις.

Μέσω της ευχαρίστησης και της διασκέδασης που προσφέρει στα παιδιά το ποδόσφαιρο τα τμήματα μας συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην πρόοδό τους.

Σκοπός και φιλοσοφία των ακαδημιών μας είναι η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος, ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν, να διασκεδάζουν και να αθλούνται με ασφάλεια ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμα σκαλοπάτι διαπαιδαγώγησης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Η οικογένεια του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά όλους για την πολύ όμορφη «ζεστή ατμόσφαιρα» και εύχεται στους προπονητές των δυο συλλόγων ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή και στον αθλητισμό και στον δικό μας ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννη Μυστακίδη μια νέα δημιουργική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία με την ομάδα του κατακτώντας τον στόχο. Σας ευχόμαστε όλους για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων υγεία, αγάπη, δύναμη και ευτυχία.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ